Ovih sedam pesama su Radi donele i preko 20.000 evra! Sve se odvilo u Tutinu: Pevačica prezadovoljna!

27.01.2022

08:25

1

Na svadbu na kojoj se latila mikrofona bila je pozvana kao specijalni gost. Zadržala sve svega sat vremena

Ovih sedam pesama su Radi donele i preko 20.000 evra! Sve se odvilo u Tutinu: Pevačica prezadovoljna!
pozeli_pesmu_21122021_0063 - Copyright G.G./ATAImages

Rada Manojlović nedavno je bila pozvana da se na jednoj svadbi u Tutitnu pojavi kao specijalni gost. Tom prilikom, pošto se latila mikrofona, za oko sat vremena otišla je, navodi se, bogatija i za više od 20.000 evra. Prema njenim rečima, s druge strane, važno je da su mladenci zadovoljni, a ne bilo šta drugo.

Pojedini snimci sa slavlja već su „obišli krug" po društvenim mrežama, ali to nju nije spečilo da ipak ostane misteriozna.

- To je bilo jedno prelepo veselje, ali vam neću reći koliko sam novca zaradila. Neka to ostane tajna. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Bilo je ludo i nezaboravno - rekla je Manojlovićeva „Informeru", pa nastavila o mladi i mladoženji.

 

 

- Domaćini su bili divni. Oni žive u Nemačkoj, a veselje su pravili u Tutinu jer su odatle rodom. To je bila jedna prava bošnjačka svadba, sa dosta interesantnih običaja - istakla je ona, zahvalivši im se poimence što su baš nju izabrali da im ulepša najromantičniji dan u životu.

- Oni su divni mladi ljudi i baš se vidi da se mnogo vole - zaključila je.

Inače, nastup u Tutinu počela pesmom „Ja nemam drugi dom" Lepe Brene, koja je izabrana za svadbeni ples. Posle toga je izvela svoja tri hita „Svadba", „Marakana" i „Biseri i svila". Prema daljim napisima pomenutih medija, ubedljivo najveći bakšiš uzela je za pesmu „Evropa" Stoje Novaković. Dok je pevala taj gastarbajterski hit, oko nje su „pljuštale" novčanice od 200 i 500 evra.

Pevačica se dobro oparila i dok je izvodila numere „Za nas kasno je" Aleksandre Prijović i „Mutivoda" Sanje Đorđević. Kada je otpevala ovih sedam pesama, Rada se punih džepova oprostila od mladenaca i svatova i krenula za Beograd.

Pesme koje je Rada pevala na svadbi

- „Ja nemam drugi dom", Lepa Brena
- „Evropa", Stoja
- „Mutivoda", Sanja Đorđević
- „Za nas kasno je", Aleksandra Prijović
- „Svadba", Rada
- „Marakana", Rada
- „Biseri i svila", Rada

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike