„Vodu za kupanje smo grejali na šporetu!" Rada je ovde odrasla, a sad se baškari u kući od 100.000 evra (FOTO)

24.01.2022

13:19

0

Za Četereže je svakako veoma vezana i uvek je otvoreno govorila o svom selu

„Vodu za kupanje smo grejali na šporetu!" Rada je ovde odrasla, a sad se baškari u kući od 100.000 evra (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Rada Manojlović je jednom prilikom otkrila kako je odrasla u trošnoj, plavoj kući u selu Četereže. Porodica je u dvorištu brinula o životinjama, ali ne i ona sa sestrom Majom - njih dve su sređivale dom. Svojevremeno, nije skrivala ona, koristili su i poljski WC, a vodu za kupanje bi grejali na šporetu. 

- Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to - kratko je tada prokomentarisala Rada u „Amidžiju", pokazujući nov žiotni prostor, u koji je uložila dosta novca s nastupa.

Youtube screenshot Rada Manojlović, Pink BH „Amig show"
 

Prema napisima medija, Manojlovićeva je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra. Pre nekoliko godina, takođe, obezbedila je sebi i stan u Beogradu.

Na 10 minuta od centra!

- Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena pre sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati - počeo je bio sagovornik iz jedne firme koja prodaje stanove, piše „Kurir", te otkrio kako je pevačici zgradu preporučio prijatelj koji je svoju nekretninu pazario na istoj lokaciji.

 

 

- Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 evra, koliko košta stan, nego u dve rate. Prvu će dati za mesec dana, a drugu sledeće godine - zaključio je bio on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike