Sasvim običan dan kod Ražnatovića: Ceca bez trunke šminke, sa punđom na glavi i u trenerci uživa u društvu unuka

17.03.2022

21:21

2

Pevačica je sve vreme ljubila Željka i tepala mu

Sasvim običan dan kod Ražnatovića: Ceca bez trunke šminke, sa punđom na glavi i u trenerci uživa u društvu unuka
anastasija_rodjendan_30052019-00007 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Javnost je navikla da viđa pevačicu Cecu Ražnatović uvek tip-top doteranu i sa pažljivo odabranim autfitom, te svaki njen snimak i fotografija bez šminke izazovu enormnu pažnju njenih fanova.

Ovoga puta, Cecina ćerka Anastasija Ražnatović snimala je svoju majku u potpuno opuštenom izdanju, u trenerci, bez trunke šminke i sa punđom na glavi dok se igra sa unukom Željkom.

 

U kućnom izdanju i sa osmehom na licu, Ražnatovićka je uživala u društvu najmlađeg člana porodice koga je sve vreme ljubila i tepala mu. 

U jednom trenutku na vrata vile na Dedinju ušao je i tata Veljko Ražnatović kojem se sin oduševio, pa je počeo da govori uzbuđeno tata, tata, a on ga je obasipao poljupcima. 

Podsetimo, Ceca je prošlog vikenda nastupala na Kopaonik Music Week festivalu, a dobro raspoložena i sa osmehom na licu otkrila je detalje o svom emotivnom životu. 

24sedam/N. Mijušković
Ceca Ražnatović

 

- Šalim se, nisam zaljubljena. Vi mislite da se zaljubljujem svakih pet minuta?! Ali šteta što nisam zaljubljena, to je baš lepo. Ne postoji lepše stanje nego kad je čovek srećno zaljubljen - rekla je Ceca, pa otkrila koliko je teško da je muškarac iznenadi. 

- Ma nije, ja se ne razlikujem od vaših potreba. Moje potrebe su male, malecne. Poruka, cveće… To su neke sitnice. Sebi mogu sve da priuštim sopstvenim radom, meni ne treba muškarac da bi me fascinirao novcem, poklonima… meni treba iskreno osećanje, pazžnja, ljubav, ono što treba svakim normalnom coveku. To su stvari koje me usrećuju. Verujem u pravu ljubav, je je ljuabv pokretač svih nas. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike