Anastasija održala prvi nastup: Zaigrala na sceni sa plesačima, pa skinula sako sa sebe, publika u transu (FOTO)

13.03.2022

08:28

1

Mlada pevačica je performansom oduševila svoje obožavatelje

Anastasija održala prvi nastup: Zaigrala na sceni sa plesačima, pa skinula sako sa sebe, publika u transu (FOTO)
anastasija raznatovic (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Anastasija Ražnatović probila je led i sinoć je održala svoj prvi nastup u Parizu u jednom tamošnjem klubu. Ako je suditi na osnovu Instagram storija koje je objavila, definitivno je razgalila publiku i atmosferu dovela do usijanja.

Njena majka, Ceca Ražnatović sinoć je bila sprečena zbog poslovnih obaveza da bude uz Anastasiju u gradu ljubavi, ali ju je zato pratila tetka Lidija Ocokoljić i pevačicino društvo.

Ražnatovićeva je napravila atmosferu za pamćenje. Na bini je imala plesače oko sebe koji su se potrudili da isprate svaku njenu pesmu koreografijom tako da nastup izgleda svetski. Ona je sve vreme vrckala sa plesačima i pevala, a publika je mogla da uživa u ovom performansu.  

Za prvi nastup pred publikom odabrala je ljubičasto odelo. Ispod svetlucavo ljubičastog sakoa imala je top koji je prekrio samo njene grudi, a istakao pločice na stomaku. Ona je čak i u jednom trenutku skinula sako i ostala samo u topu, a publika ju je pozdravila ovacijama. 

Inače, Anastasija već dugo dobija ponude da nastupa u Srbiji, ali njena majka Ceca, koja ima puno iskustva na muzičkoj sceni, to ne odobrava, smatrajući "da još nije dovoljno zrela", a i ona sama je priznala da ne želi da nastupa u našoj zemlji dok ne izda album. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Anastasija Ražnatović

Podsetimo, kako je portal 24sedam saznao od izvora bliskog pevačici, ona je ovaj nastup dobro naplatila. Dugo je pregovarala sa organizatorima, oni su joj obećali brojne pogodnosti - privatnog vozača, luksuzan hotel i sve sitnice koje poželi, a za sam nastup je uzela 15.000 evra!

Bonus video: 


Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike