Aco Pejović otkrio razlog zbog kog nije bio na svadbi sina Ace Lukasa: Ovo je bilo preče, on je to razumeo

13.03.2022

14:21

0

Pevač je objasnio da su ipak porodične stvari bile bitnije u tom trenutku

Aco Pejović otkrio razlog zbog kog nije bio na svadbi sina Ace Lukasa: Ovo je bilo preče, on je to razumeo
aco_pejovic_kzn_07122021_0015 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aco Pejović dao je sebi oduška i sa prijateljima je posetio jedan od najlepših ski centara. Spojio je lepo i korisno, uživao sa prijateljima na ski stazi, a uveče se opustio uz pesme kolega i prijatelja Cece Ražnatović i Saše Matića koji su nastupali na Kopaonik Music Week Festivalu. 

- Sneg i zimu volim više nego leto, ljudi me uvek čudno gledaju kada to kažem, ali dajem pet leta za jednu zimu, zaista volim skijanje, to je ono što me ispunjava. Neko voli plaže, mora, plivanje, ali meni je skijanje broj jedan. Ako se ne zarakijamo previše uveče, ranom zorom se ustaje i izlazi se na stazu - priča Pejović i otkriva šta se dešava, ako se uveče popije i neka više:

Printscreen Youtube/Tv Pink
Aco Pejović na Kopaoniku

- E sad, ako se ostane malo duže sa prijateljima, što se dešava često, evo bio je Sale Matić, sinoć Ceca, pa smo svratili da ispoštujemo kolege, pa smo malo kasnije legli, ali ustane se do 10 sati i odmah pravac na stazu. Posle toga neka vruća rakija, kuvano vino, šta već ima, malo klopamo i onda skijamo opet dok rade staze - otkriva pevač.

Lukas je na svadbi svog sina istakao da smatra Aca Pejovića velikim prijateljem i da mu je žao što nije mogao da dođe na svadbeno slavlje svog sina, a pevač je otkrio da je bio sprečen zbog porodičnih stvari.

Antonio Ahel/ATAImages
Aco Pejović

 

Nisam mogao da stignem kod Lukasovog sina na venčanje, bio sam u poseti svom ocu koji je bio nešto bolestan, to su ipak neke stvari koje su preče. Naravno, čuli smo se taj dan, ja sam mom bratu poželeo sve najbolje, čestitao mu i obavio neku svoju bratsku, drugarsku dužnost, ali nisam mogao da dođem taj dan, zaista. On je znao kakva je situacija, razumeo je i nije se naravno ljutio - zaključuje Pejović u emisiji „Premijera - Vikend Specijal”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike