Ja svoj posao ne živim, ja ga radim: Sanja Kužet bez dlake na jeziku: Ne gledam „Zvezde Granda”

17.03.2022

18:39

0

Voditeljka otkrila da sa kolegom Vojom Nedeljkovićem ima korektan odnos, ali da su ponekad neminovne i čarke

Ja svoj posao ne živim, ja ga radim: Sanja Kužet bez dlake na jeziku: Ne gledam „Zvezde Granda”
zvezde_granda_11102021_0086 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Kužet je gotovo celu deceniju angažovana na muzičkom šou programu „Zvezde Granda”, a voditeljka otkriva da ne gleda emisije u kojima je ona domaćin programa. Kako je objasnila poslovno i privatno je naučila da razdvaja i gledanje onog što je snimala bi joj bilo previše utrošenog vremena. 

- To sam radila u početku. Ovde provedem 6 sati snimajući jednu epizodu, ako bih je pogledala još tri sata u celosti mislim da bi to bilo previše posla. Ja sam više puta istakla da svoj posao ne živim, ja svoj posao radim i tu sam jasno stavila granicu između moje privatnosti i posla. Balans je najbolja stvar - kazala je Kužetova za „Super TV” i dodala:

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Kužet

 

- Moja profesija se poslednjih godina svela na „Zvezde Granda” jer je to bio moj put koji sam odabrala pre devet godina. Tu sam gde sam. Zadovoljna sam i to je bila dobra odluka.

Sa kolegom Vojom Nedeljkovićem uglavnom nema sukobe, a ukoliko nekim slučajem dođe do peckanja, to je zbog kandidata iz baraža.

- U baražu eventualno, ako se konsultujemo ko bi iz baraža trebalo da ide u naredni krug, ali smo čak i tu vrlo slični, otkriva i ističe da joj je najteži deo programa kada treba da najavi kandidata:

ATAImages/ Antonio Ahel
Sanja Kužet

 

- To, recimo, nimalo nije jednostavno, a deluje tako ležarno i opušteno. Treba da budete veoma potkovani znanjem, poslom i iskustvom da biste to tek tako ljudima prezentovali. To je prava stvar, kad vas oni prihvataju i imaju utisak kao da ste sa njima u dnevnoj sobi.

Sanja je skoro dve decenije u svetu medija, i kaže da joj je prosto neverovatno kada se seti nekih trenutaka sa početka karijere. 

- 18 godina radim ovaj posao i zaista nekad kada pogledam fotografije i emisije od ranije prosto kažem sebi: „Da li je moguće da ja imam ovoliko godina” - ispričala je voditeljka.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike