Aca Lukas pred koncert objavljuje novu pesmu: Stiže "Pokidan" (VIDEO)

17.03.2022

14:29

0

Autor: Marija Mitić

Pevač se ponovo osvrnuo na žiri ovogodišnje "Pesme za Evroviziju" pa je na svom Instagram nalogu objavio snimak za koji tvrdi da je dokaz navodnog nameštanja glasanja

Aca Lukas pred koncert objavljuje novu pesmu: Stiže "Pokidan" (VIDEO)
luksa_kzn_01032022_0028 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nova pesma Ace Lukasa koja nosi naziv “Pokidan" izlazi u subotu 19.marta u 13 časova i biće na njegovom oficijalnom Jutjub kanalu.

Numeru je radio kompozitor Saša Nikolić, a spot HYPE produkcija na čelu sa producentom i menadžerom Sašom Mirkovićem.

Ovoga puta specijalna gosća i Acina saradnica na snimanju spota je bila voditeljka Irena Jovanović.

Podsetimo, veliki solistički koncert Ace Lukasa zakazan je za 14.april u Štark areni, od 21 čas. Karte su u prodaji, a nesumnjivo nas očekuje naveća žurka na Balkanu.

Inače, kako je juče saopštio tim Ace Lukasa, oni su odlučili da podnesu tužbu protiv generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević, te stručnog žirija u finalu "Pesme za Evroviziju '22". 

Printscreen/RTS
Aca Lukas

Razlog tome je što pevač smatra da je oštećen kada je glasanje u pitanju, kako od strane žirija, tako od strane gledalaca, putem SMS glasanja, a sada je Lukas još jednom pokazao kako se navodno nameštao ovogodišnji izbor "Pesme za Evroviziju".

- Od najbolje drugarice 12 poena! Ko je formirao žiri i bavio se nameštanjem i krađom SMS poruka koje treba da idu u humanitarne svrhe. Odgovor će pronaći Tužilaštvo za organizovani kriminal – napisao je Lukas na svom Instagram nalogu uz fotografiju pobednice Konstrakte i članice žirija Une Senić inače njene dobre drugarice.

Printscreen Instagram/aleksandarvuksanovic
Konstrakta i Una Senić

Podsetimo, juče su se za 24sedam oglasili i pojedini članovi žirija "Pesme za Evroviziju" i prokomentarisali tužbu Vuksanovića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike