Oglasio se žiri "Pesme za Evroviziju '22": Evo kako su reagovali na tužbu Ace Lukasa!

16.03.2022

16:00

0

Svi bruje o tome, a oni...

Oglasio se žiri "Pesme za Evroviziju '22": Evo kako su reagovali na tužbu Ace Lukasa!
Aca Lukas Neda Ukraden Una Senić - Copyright Printscreen RTS, ,,Pesma za evroviziju 2022" ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas i njegov producent Saša Mirković rešili su da podnesu tužbu protiv generalnog direktora RTS Dragana Bujoševića, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević, te stručnog žirija u finalu "Pesme za Evroviziju '22". 

Razlog tome je što pevač smatra da je oštećen kada je glasanje u pitanju, kako od strane žirija, tako od strane gledalaca.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ekipa 24sedam stupila je u kontakt sa Unom Sević, koja je bila iznenađena time.

- Meni ništa nije stiglo, tako da ne znam ništa o tome. A i iskrena da budem, ne zanima me - rekla nam je kratko Una. 

S druge strane, pevačica Neda Ukraden nije odgovarala na naše pozive, a kada smo joj poslali poruku i objasnili joj zašto je zovemo, bila je šokirana.

Pevačica je, ipak, rešila da ostane uzdržana.

- Nemam komentar - poručila nam je kratko Neda. 

Privatna arhiva / Promo / Neda Ukraden
 

Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS, oglasila se takođe za naš portal, te istakla da ne zna ništa o tužbi.

Pevač Željko Vasić nije želeo da ostane uzdržan nakon tužbe koju je video, te ju je podelio na društvenoj mreži Fejsbuk uz emotikon čovečuljka sa naočarima.

Podsetimo, Aca Lukas je učestvovao na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22", a i pre početka ali i posle, skandali nisu prestajali.

On je tvrdio da postoje neregularnosti u takmičenju, što je i sada osnova njegove tužbe. 

- U periodu od 3. marta do 5. marta 2022. godine Dragan Bujošević kao direktor RTS-a i Olivera Kovačević kao zabavni urednik RTS-a i Željko Vasić, Milošević Tijana, Una Senić, Vladimir Nikolov i Neda Ukraden kao članovi žirija, na takmičenju "Pesma za Evroviziju '22" uticali na ishod rezultata takmičenja i to na taj način što su članovi žirija po nalogu generalnog direktora RTS-a Dragana Bujoševića i glavne urednice zabavnog programa RTS-a Olivere Kovačević nisu glasali za učesnika takmičenja ovde oštećenog Aleksandra Vuksanovića, koji je nastupao pod pseudonimom Aca Lukas, a sve to iz ličnih razloga i nesuglasica koje postoje između prijavljenih Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i oštećenog Aleksandra Vuksanovića, dok su prijavljeni Olivera Kovačević i Dragan Bujošević uticali na glasove dobijene od strane publike, slanjem SMS poruke, na taj način što su objavili lažne rezultate glasanja, imajući u vidu da je glasanje bilo neregularno - piše u tužbi. 

24sedam
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike