Lukas tuži Oliveru Kovačević i Dragana Bujoševića: Pevač ubeđen da je pokraden na Pesmi za Evroviziju!

07.03.2022

20:24

1

Vuksanović dovodi u pitanje regularnost takmičenja, te želi da ceo slučaj ispitaju nadležni državni organi

Lukas tuži Oliveru Kovačević i Dragana Bujoševića: Pevač ubeđen da je pokraden na Pesmi za Evroviziju!
Olivera Kovačević Lukas - Copyright 24sedam Printscreen/Prva TV

Pevač Aca Lukas odlučio je da podnese krivične prijave protiv urednice zabavnog i rekreativnog programa RTS-a, Olivere Kovačević, kao i generalnog direktora RTS-a, Dragana Bujoševića.

Popularni folker se oglasio za domaće medije pa poručio da su SMS glasovi u finalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" ukradeni! Kako je više puta istakao, na ovo takmičenje se prijavio jer je kao velika zvezda sa dugogodišnjim iskustvom želeo da pomogne svojoj zemlji. 

Izabranoj predstavnici Ani Đurić Konstrakti želi sreću u Torinu, ali dovodi u pitanje regularnost takmičenja, te želi da ceo slučaj ispitaju nadležni državni organi.

Printscreen „Premijera - Vikend specijal"
Aca Lukas

- Podnećemo krivičnu prijavu protiv rukovodioca Radio-televizije Srbije, urednice zabavnog programa Olivere Kovačević i generalnog direktora Dragana Bujoševića zbog krađe glasova. Pouzdano znamo da je pokradeno više od polovine glasova, ako ne i troduplo SMS-ova koji uopšte nisu prikazani. Treba da se svi glasovi prikažu javno! Da se sabere koliko je ko dobio! Da se prikaže koliko je ukupno stvarno bilo SMS poruka, nakon čega će se dokazati da se cifre ne poklapaju. Novac od poruka je navodno išao u humanitarne svrhe? Čije? Možda, u humanitarne svrhe Dragana Bujoševića i Olivere Kovačević i organizovane kriminalne grupe članova žirija, koji će svi pojedinačno dobiti krivične prijave zbog dogovaranja i igranja sa karijerama pevača i učesnika - rekao je Aca Lukas za Informer.rs i dodao:

- Kao građanin Srbije, neću da se smirim, dok ne budem video, kako napuštaju zgradu moje nacionalne televiziji, jer je ona moja koliko je i njihova.

Estradni umetnik je otkrio da su tužbe spremne i da će već sutra biti podnete:

Antonio Ahel/ATAimages
Olivera Kovačević

- Sve je spremno. Sutra i prekosutra će biti podnesene krivične prijave protiv njih. Decentno tvrdim, da je ukradeno puta tri glasova što ćemo i dokazati. Nebitno da li nama ili bilo kome drugom. S obzirom da idu u humanitarne svrhe, želimo da vidimo kome su te pare otišle. Gospodin Bujošević, direktor RTS-a i gospođa urednica Olivera Kovačević, neka se izjasne gde su pare? Žiri će pod krivičnom odgovornošću, morati da objasni ko im je i kako naložio da glasaju! I koliko oni udela imaju u ovoj krađi, para? Ne bunim se zbog sebe i nije bitno da li sam ja bio bolji od drugih ili drugi od mene, već je problem što su glasovi pokradeni - kaže Aca koji ističe da ovim svojim potezom namerava da stavi tačku na "bahato ponašanje".

- Protiv žirija će biti podnete prijave za organizovani kriminal i učešće više ljudi u krivičnom delu, a to krivično delo se zove trgovina uticajem. To su uradili Dragan Bujošević, Olivera Kovačević i petoro članova žirija iz finalne večeri.

Lukas je na kraju poručio i da srpskoj predstavnici na Evroviziji želi svu sreću na takmičenju, koje će se sredinom maja održati u Torinu:

- Sve najlepše želim Konstrakti na Evrosongu i navijaću za njih da neko ne bi pomislio da ovo ima veze sa njima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike