Neda Ukraden razočarala Mariju Mikić: Opasno joj zamerila, jedva čeka da porazgovaraju „oči u oči”

15.03.2022

20:14

0

Pevačica kaže da je očekivala veću podršku članice stručnog žirija na „Pesmi za Evroviziju”

Neda Ukraden razočarala Mariju Mikić: Opasno joj zamerila, jedva čeka da porazgovaraju „oči u oči”
marija mikic print1 - Copyright 24sedam

Pevačica Marija Mikić važila je za jednog od glavnih favorita za pobedu na „Pesmi za Evroviziju”. Iako nije ostvarila odlazak u Torino, ona je zadovoljna svojim učešćem na ovom festivalu, ali ima jednu zamerku i to na koleginicu iz stručnoj žirija. 

Kako je objasnila, Marija Nedu Ukraden smatra ikonom muzike i polagala je velike nade u poene stručnog žirija. Međutim, nju je razočaralo to što joj pevačica nije dala nijedan poen.

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Mikić

 

- Malo me iznenadilo, ja sam računala na žiri, jer ipak je to muzika i nešto jako lepo. Razočarala sam se... Možda ja nisam kompetentna da tim ljudima nešto pričam i komentarišem, ali jesam se razočarala. Jedini moj mali peh je što nisam mogla da dobijem neke maksimalne poene, jer je meni stvarno bilo otežavajuće da pevam - priča Marija ističući da nije želela da skuplja poene na račun trudnoće:

- Ja sam imala onu pretešku haljinu, nisam želela uopšte da se zna da sam trudna i da me neko po tome ocenjuje. Ja sam imala par falšića, svi su imali, sve se čuje i tamo nema mesta za grešku - rekla je pevačica u emisiji „Grand magazin” dodajući:

24sedam/Goran Sivački
Neda Ukraden

- Najteže delove sam otpevala najbolje, a pogrešila sam početak pesma i bila sam spremna da ću možda zbog toga ispaštati, ali nisam bila spremna da mi Neda Ukraden ne da nije jedan poen - kaže Marija, uz objašnjenje da Nedu, ali i njene pesme obožava da peva:

- Ja Nedu Ukraden ne poznajem, ali ja nju obožavam, bila sam i na takmičenjima gde sam pevala njene pesme, pevam njene pesme i na nastupima, meni je Neda Ukraden stvarno jedna ikona i cela njena karijera, ali da baš od svih pesama meni da nula bodova, volela bih nekad da znam odgovor. Kad je budem srela pitaću je, jer ja želim da znam zašto sam ja dobila nulu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike