Marija Mikić sa suzama u očima otkrila da je imala probleme u trudnoći: Ostala bez daha dok je pričala o tome

07.03.2022

14:44

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se ove teme dotakla u emisiji "Prvi red"

Marija Mikić sa suzama u očima otkrila da je imala probleme u trudnoći: Ostala bez daha dok je pričala o tome
Marija Mikić - Copyright 24sedam/D.B.

Pevačica Marija Mikić predstavila se na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" sa numerom "Ljubav me inspiriše" koja je pobrala simpatije publike. Osim pesmom, Marija je publiku oduševila i lepim novinama koje je otkrila pred kraj svog nastupa - da je u drugom stanju, stavivši cuclu u usta.

Iako su mediji otkrili samo dan pred prvo polufinalno veče da je Mikićeva u bagoslovenom stanju, ona je o tome ćutala pa su mnogi pomislili da je njen potez na "Pesmi za Evroviziju" iz čisto marketinških pobuda. Ipak, Marija je svoje prave razloge za petomesečno skrivanje trudnoće otkrila u emisiji "Prvi red".

RTS printscreen
Marija Mikić

- Ja sam sad na početku petog meseca. Imala sam jake razloge zašto sam to krila. Nisam imala nameru da omalovažim medije, da kao nešto krijem od njih, uvek sam imala lepu saradnju sa svima. Nego sam prosto imala neke probleme. I zdravstvene i pre toga sam imala neke probleme - rekla je Marija sa suzama u očima i dodala.

- Jedva čekam da sa svojim ljudima i devojkama na Instagramu pričam o tome. Malo mi je dah zastao sada. Nisam želela da se to zna dok ne bude baš sve kako treba ali otišlo je u medije. Nema veze, na kraju je ispalo sve tako kako je ispalo. Sada je sve u redu, hvala Bogu - rekla je ona za K1 televiziju.

ATAImages/ A.A.
Marija Mikić sa verenikom

Marija je potvrdila i da se povlači sa scene do porođaja.

- Od sutra sam obična trudnica. Više ne pevam i gotovo. Zvanično sam na trudničkom. Sigurno će mi nedostajati scena. Dva i po meseca ljudi mogu već da vide da me nema, jer sam se smirila potpuno - rekla je ona.

Inače, Marija već izvesno vreme uživa u ljubavi sa verenikom Jovanom Pantićem.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike