Brus Vilis ima ozbiljne probleme sa demencijom: Tužno je videti kako se legenda poput njega raspada pred vašim očima

14.03.2022

19:21

2

Reditelj Eskandari je sa glumcem radio na snimanju filmova „Plan spasa” i „Preživeti do zore” i zna kakvo je njegovo pravo stanje

Brus Vilis ima ozbiljne probleme sa demencijom: Tužno je videti kako se legenda poput njega raspada pred vašim očima
profimedia-0210665515 - Copyright Profimedia

Holivudski glumac Brus Vilis prema pisanjima stranih medija ima ozbiljnih problema sa demencijom. 

Naime, insajderi koji su radili sa Vilisom na nedavnim filmovima kažu da se glumac bori sa ranom demencijom i ozbiljnim gubitkom pamćenja i samo pokušava da zaradi što više novca što je moguće za njegovu porodicu pre nego što više ne bude sposoban za rad, piše News.com.au.

Profimedia
Brus Vilis

 

Iako je i ranije bilo nagoveštaja da Vilis ima problem sa pamćenjem dijaloga, mnogi su tu pojavu shvatali kao lenjost, ali ipak nije bilo tako. Prema pisanjima stranih medija, glumac se bori protiv ranog stadijuma demencije, a to je potvrdio i reditelj Met Eskandari.

Profimedia
Brus Vilis

 

Naime, Eskandari je sa Brusom radio na snimanju filmova „Plan spasa” i „Preživeti do zore”, otkrio je njegovo pravo stanje.

- Istina je. Režirao sam četiri filma sa njim, tako da znam iz prve ruke. Tužno je videti kako se legenda poput Brusa raspada pred vašim očima. Video sam kako je raditi sa njim u poslednjih nekoliko godina - napisao je u komentaru na Fejsbuku ispod snimka o glasinama o glumčevoj bolesti.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike