Brus Vilis izbačen iz prodavnice! Glumac nije poštovao mere usled koronavirusa (FOTO)

13.01.2021

09:28 >> 09:57

0

Slavni holivudski glumac nije želeo da stavi masku na lice, pa mu zaposleni nisu dozvolili da nastavi kupovinu

Brus Vilis izbačen iz prodavnice! Glumac nije poštovao mere usled koronavirusa (FOTO)
Copyright Profimedia

U svetu je situacija sa koronavirusom, takođe, još uvek delikatna i na snazi su mere, ali njih nije ispoštovao slavni Brus Vilis, koga su izbacili iz jedne prodavnice zbog nepoštovanja propisa.

Holivudski glumac ušao je u market bez zaštitne maske, a zaposleni iz tog trgovinskog objekta odmah su morali da reaguju, bez obzira na to što je reč o javnoj ličnosti. Strani mediji navode da su se prodavci, ali i ostali kupci koji su se zatekli u prodavnici, naljutili zato što Brus nije nosio zaštitnu masku, iako je oko vrata imao maramu koju je lako mogao da stavi na lice i da je iskoristi preventivno, piše “Page Six”. Međutim, pošto on to nije uradio, morao je da napusti radnju, iako nije ništa kupio.

Profimedia

S obzirom na to da je Los Anđeles epicentar kovida-19 u Kaliforniji i da je u ovom gradu do sada zabeleženo više od 10.000 smrtnih slučajeva zbog koronavirusa, ovaj potez glumca javnost u Americi nije opravdala. Iako je Vilis tokom pandemije proveo većinu vremena s bivšom suprugom Demi Mur i njihovom decom, nekoliko puta su ga paparaci uhvatili samog u šopingu. Porodične dane bivšem paru kasnije je upotpunilo i društvo Brusove sadašnje supruge Eme Heming i njihove ćerke.

Profimedia

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike