Goga Sekulić u debelom minusu: Iskeširala 20.000 evra, a sada je u velikom problemu

14.03.2022

16:26

0

Pevačica se posle razvoda našla u veoma nezavidnoj situaciji

Goga Sekulić u debelom minusu: Iskeširala 20.000 evra, a sada je u velikom problemu
Goga Sekulić - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Gogu Sekulić nedavno je publiku počastila novom numerom, a ovaj projekat je dugo najavljivala. U njega je uložila mnogo truda, vremena, ali i novca, a onda se našla u veoma nezavidnoj situaciji.  

Naime, nakon samo nekoliko sati od objavljivanja pesme „Anamneza” koju je napisala pokojna Marina Tucaković, numera je preslušana više od 300.000 puta, ali onda je odjednom video uklonjen sa Jutjub plarforme.

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

 

Prema pisanjima medija, pevačica je brže-bolje reagovala i uz pomoć svojih saradnika uspela da vrati spot na platformu, ali opet se dogodila ista stvar - ponovo je nestao.

S obzirom na to da je ceo projekat koštao oko 20.000 evra, pevačica je zbog svega u „velikom minusu" kada je u pitanju finansijski momenat.

- Video je dva puta objavljen na Jutjubu. Dešava se da pesme uopšte nema u pretrazi na Ju tjubu, prosto ne postoji, kao da nikada nije objavljen. U praksi se događalo da nekada ne funkcioniše, odnosno da neko prijavi video i ne vidi ga nijedna platforma, ali pevači su uspevali da vrate video za nekoliko sati kada su bili u takvoj situaciji - rekao je izvor blizak pevačici. 

ATAImages/ A.A.
Goga Sekulić

- Slučaj sa Gogom se dosta zakomplikovao, te ona na sve moguće načine pokušava da vrati video. Ona sumnja na hakere i da je neko ozbiljno sabotira budući da se mesec dana pričalo o njenom projektu na kojem je dugo radila.

Inače, pevačica je nedavno obelodanila za medije da su ona i njen dugogodišnji partner Uroš Domanović rešili da se sporazumno razvedu, budući da žive na velikoj razdaljini. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike