Nikola Rokvić otkrio da li će se zamonašiti: Bojana me podržava, mi smo slobodni ljudi

14.03.2022

11:36

1

Pevač je usput pričao i o svom odnosu sa suprugom

Nikola Rokvić otkrio da li će se zamonašiti: Bojana me podržava, mi smo slobodni ljudi
suzana_jovanovic_10062021_0384 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nikola Rokvić je od početka svoje karijere pa sve do sada potpuno promenio to kako gleda na stvari, pa se pojavila i vest da će se zamonašiti.

Rešio je pevač sada da progovori o tome, te istakao da mu trenutno nije u planu da se zamonaši, ali da je razmišljao o tome i da se nikad ne zna gde će ga život odvesti.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Izašli su naslovi kako idem u monaštvo, ali to nije tačno. Razmišljao sam o tome, ali možda jednog dana, nikad ne znamo šta nas čeka. Naravno, moja Bojana podržava mene za svaku moju odluku, mi smo slobodni ljudi. Šta god ja budem poželeo u svom životu, ona će mene podržati, kao i ja nju - rekao je Rokvić u emisiji "Premijera - Vikend specijal", pa nastavio o odnosu sa suprugom:

- To stiskanje i na silu držanje osobe može samo da dovede do nekih loših stvari, tako da dokle god se mi razumemo i dokle god možemo razgovorom da rešimo probleme, to je ispravan put.

ATAImages/ A.A.
 

Nikola je dodao da su Bojana i on podjednako blagi i strogi prema njihovoj deci.

- Mislim da smo Bojana i ja podjednako i blagi i strogi prema deci, Možda sam ja malo blaži na neki način, ali znamo kad i gde je neka granica koju ne smemo da dozvolimo da se pređe, jer bi to donelo neke probleme u formiranju tih malih ličnosti - rekao je on. 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike