Nikola Rokvić opisao jedan od poslednjih razgovora sa ocem: Pitao si me dokle ćeš ovako, sve ti je bilo jasno... (VIDEO)

14.01.2022

17:11

0

Autor: Marija Mitić

Pevač nije imao reči utehe za oca

Nikola Rokvić opisao jedan od poslednjih razgovora sa ocem: Pitao si me dokle ćeš ovako, sve ti je bilo jasno... (VIDEO)
nikola r - Copyright Printscreen YouTube/ Sputnjik Srbija

Nikola Rokvić ne miri se sa smrću svog oca Marinka, koji je preminuo u novembru prošle godine. Pevač često objavi poneku uspomenu sa ocem na svojim nalozima na društvenim mrežama, što je i danas bio slučaj.

Nikola je, naime, opisao kako je izgledao jedan od njegovih razgovora sa ocem, čini se poslednjih, kada je Marinko bio svestan teške situacije u kojoj se nalazi.

 - Sećam se kada si me pitao, “dokle će ovako biti, šine šokole tatin”… Tvoj pogled direktan u moje oči… Sve ti je bilo jasno… Nisam imao reč… Onda sam ti ispričao priču da si kao nekada naši preci u strašnom boju, prsa o prsa, sav si izranjavan, izubijan, ali ideš i gaziš ka cilju… Časno, kao nekada veliki heroji, ne predavši se nikada… I znaš da sam ti rekao da ćeš doći do cilja i biti živ ili ne, ali ćeš doći i pobedićeš! Junače, i ako je teško bez vođe, ipak si nam svojim stradanjem i pobedom doneo mir da u tvojoj slavi i radosti tvoga puta nas trojica nastavimo! Sve do naših borbi i ciljeva i tako dalje! Voli te tvoj majkan - napisao je Nikola uz snimak na kom nastupa sa Marinkom i bratom Markom.

Podsetimo, pevač Marinko Rokvić preminuo je 6. novembra 2021. godine, nakon teške borbe sa kancerom pankreasa.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike