Nikola Rokvić prekinuo nastup! Pevač se obratio fanovima: Morao sam zbog bezbednosti

05.03.2022

11:59

1

On se izvinio publici koja ga je sa nestrpljenjem čekala

Nikola Rokvić prekinuo nastup! Pevač se obratio fanovima: Morao sam zbog bezbednosti
m_rokvic_04062015_010 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Nikola Rokvić sinoć je imao zakazan nastup u Mostaru, gde ga je sa nestrpljenjem čekala publika. Međutim, on je bio primoran da prekine svoj nastup, a na društvenoj mreži Instagram je objasnio šta je razlog.

Naime, kako je Rokvić naveo, zbog opšte sigurnosti morao da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na pomenutoj socijajlnoj platformi. 

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić prekinuo nastup

 

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, na žalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Nikola na Instagramu.

Pevač nije precizirao konkretno šta je razlog otkazivanja koncerta, pa je neizvesno da li je pevač napadnut i o kakvom incidentu je zapravo reč, a jedan od fanova mu se obratio na društvenim mrežama.

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastup ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - glasio je jedan komentar.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike