Tri meseca je prošlo od Mrkine smrti, a ti pevaš i veseliš se! Tviteraši se obrušili na Bekutu, ona im nije ostala dužna

13.03.2022

20:11

4

Autor: Marija Mitić

Pevačica neće da ćuti na ovakve opaske

Tri meseca je prošlo od Mrkine smrti, a ti pevaš i veseliš se! Tviteraši se obrušili na Bekutu, ona im nije ostala dužna
Ana Bekuta - Copyright Milan Maricic/ATAImages

Pevačica Ana Bekuta naišla je na neprijatne komentare na Tviteru i to na račun njene žalosti za partnerom Milutinom Mrkonjićem.

Naime, jedna korisnica ove mreže "uperila je prstom" u njen pozitivan stav kojim se predstavlja u javnosti, sumnjajući u tugu koju ima za nedavno preminulim Mrkonjićem.

Izvesna devojka izrazila je čuđenje jer pevačicu možemo da vidimo u javnosti kako nastupa.

- Obožavam Anu Bekutu, ali kako može onako da peva, igra i veseli se, a Mrka umro pre tri meseca - pitala se pomenuta tviterašica.

Printscreen Twitter/ anabekuta1
Komentari na Tviter profilu Ane Bekute

- Ja mislila ona će baš da pati za njim - dodala je ona, pa je vrlo brzo usledio odgovor pevačice.

- A nije ti palo na pamet da sad glumim da sam srećna - napisala je Ana Bekuta na pomenutoj mreži, dok joj je potom stiglo pregršt komentara podrške.

Podsetimo, Ana i Milutin Mrka Mrkonjić proveli su 10 godina u partnerskom odnosu. Nekadašnji političar preminuo je u 79. godini krajem novembra 2021. godine nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. On je danima bio na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" gde mu je ugrađen pejsmejker. Lekari su dali sve od sebe da mu spasu život - nažalost bezuspešno. Njegov ispraćaj na večni počinak Ana je vrlo teško podnela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike