Anu Bekutu u ovom izdanju nikad niste videli: Helanke i uska majca, a ženama je poslala brutalnu poruku (FOTO)

08.03.2022

13:21

1

Pevačica je savetovala žene da treba da brinu o sebi, a jake reči koje je poslala odjeknule su posebno među njenim obožavateljkama

Anu Bekutu u ovom izdanju nikad niste videli: Helanke i uska majca, a ženama je poslala brutalnu poruku (FOTO)
ana - Copyright Instagram printscreen/anabekuta1

Pevačica Ana Bekuta poslednjih godina je inače smršala, a naročito otkako je ostala bez svog emotivnog partnera Milutina Mrkonjića, te je sticajem okolnosti još izgubila na težini.

Da radi na sebi i korisno pokušava da troši vreme, pokazala je poslednjom objavom na Instagamu. Pevačica je počela da vežba, pe je pokazala liniju u helankama i u uskoj majci, a uz to je poslala i poruku ženama za Osmi mart, i to u duhu pobedničke pesme za Eurosong "In corpore sano" od Konstrakte.

- Vidim da ceo Balkan peva da umetnica mora biti zdrava, pa je ovo idealan trenutak da ovaj Osmi mart posvetimo - ženskom zdravlju. Svaka žena mora biti zdrava. Devojke, nemojte da frizer i šminker budu preči od ginekologa i mamografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Nemojte da kozmetika bude preča od vežbanja. Nemojte da je išta izvan vašeg tela i duha bude preče od onog što je unutra. Mediji i Instagram znaju biti okrutni prikazujući nerealne standarde lepote i stila života. I mnoge žene su zbog toga nezadovoljne sobom - poručila je Bekuta, a zatim otkrila kako se zbog toga oseća.

-  To me mnogo rastužuje. Ljubav prema sebi je lekovita. Želim vam da se od svega što vas mori izlečite brigom za sebe i tom ljubavlju. Srećan vam Dan žena - napisala je Ana uz fotografiju na kojoj radi vežbe, uz brojne pohvale fanova i uzvraćenim čestitkama za Dan žena.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike