Kandidatkinja se skidala na sceni Zvezda Granda, a onda se desio peh: Ceca skočila da joj pomogne (FOTO)

13.03.2022

13:43

0

Ražnatovićeva je pomogla takmičarki kako bi performans koji je pripremila za pesmu uspeo

Kandidatkinja se skidala na sceni Zvezda Granda, a onda se desio peh: Ceca skočila da joj pomogne (FOTO)
zvezde_granda_23022022_078 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

U sinoćnoj emisiji „Zvezda Granda”, veliki utisak je ostavila kandidatkinja Ivana Dulić koja je imala mali peh na sceni. Naime, ona je izvodila hit Viki Miljković „Mariš li” i za tu pesmu je spremila performans, ali joj to nije baš pošlo za rukom.

Ivana je želela brzinski na sceni da se presvuče, ali to joj nije uspelo, jer je isprečio čvor na haljini. Njena mentorka Ceca Ražnatović joj je odmah pritrčala u pomoć i učesnica se vrlo lako izborila, ali kako su je obuzele emocije zbog nesupelog performansa ona je u jednom trenutku i zaplakala. 

 

- Ovo je u jednom trenutku bilo naporno i za gledati, ali bez obzira na pehove, vidiš rezultat, nisu te oštetili - poručila je Sanja Kužet nakon završenog nastupa, a takmičarka se rasplakala.

- Ivana, nemoj da plačeš. Pa ovo je lepše bilo nego da si ti skinula haljinu, to što je Ceca prišla i pomogla, pa sve je to šou program - rekao je Saša Popović, ali se ona izvinjavala što nije uspela da pokaže sve što je dva meseca pripremala.

ATAImages/ Antonio Ahel
Ceca Ražnatović

 

Marija Šerifović je potom zamolila Popovića da joj ponovo pusti matricu i pokaže koreografiju koju je spremala za "Zvezde Granda", što je on i dozvolio.

Ovaj peh nije naškodio kandidatkinji i sa svih šest glasova je prošla u novi krug takmičenja. Kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku snimka od 02:11:10. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike