Imali su gestapovske načine vaspitanja! Jovana Jeremić o odnosu sa roditeljima: Ne razumemo se

12.03.2022

10:19

3

Voditeljka je ispričala da je njena majka želela da se ona bavi advokaturom

Imali su gestapovske načine vaspitanja! Jovana Jeremić o odnosu sa roditeljima: Ne razumemo se
Jovana Jeremić (8) - Copyright 24sedam/Nemanja Vujčić

Voditeljka Jovana Jeremić je pre pet dana zvanično postala slobodna žena. Razvela se od supruga Voje Miloševića posle više od tri godine braka, a kako kaže, sada je gospodar svoje sudbine. 

Oduvek je važila za osobu „bez dlake na jeziku”, a sada je prvi put progovorila o odnosu s roditeljima. Iako postoji uzajamno poštovanje, Jeremićeva ne krije da je majka nije uvek podržavala u njenim namerama i ambicijama. 

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić

 

- Ne razumem se sa majkom, ona nije volela moj posao. Imali su malo 'gestapovske' načine vaspitanja, disciplina je bila na visokom nivou, želeli su da od mene naprave borca, zbog toga su i bili takvi prema meni - rekla je Jovana za „Alo” i dodala:

- Ja i moja majka smo u odličnim odnosima ali se ne razumemo, ona je želela da ja budem advokat, kada sam počela da vodim rijaliti to je za nju bio pakao, nije to uopšte prihvatala. Sada kada sam na mnogo višem nivou podigla svoju profesiju jako je ponosna na mene - objasnila je ona. 

Printscreen YouTube/ Novo jutro
Jovana Jeremić

 

Podsetimo, ekipa 24sedam je voditeljku sačekala ispred suda, a ona je otkrila kako se oseća posle razvoda i kome je pripalo starateljstvo nad ćerkom Leom.

- Osećam se odlično. Srećno razvedena u svakom slučaju. Sve je prošlo baš kako treba  i to smo pokazali i na sudu, pa nam je i sudija rekao: „Da nam je više ovakvih slučajeva, ne bismo imali šta da radimo” - kazala je ona i otkrila da je dobila potpuno starateljstvo: 

24sedam/Nemanja Vujčić
Jovana Jeremić sa bivšim suprugom

 

- Oko starateljstva nismo imali nikakav problem, za dva minuta smo završili svu papirologiju. Potpuno starateljstvo je pripalo meni. Što se tiče alimentacije, nisam htela da ga opterećujem. Imam svoje pare, karijeru, gospodar sam svoje sudbine.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike