Tanju Savić sam sahranila, bolje da se uhvatila za dalekovod, nego za mene: Jovana Jeremić žestoko o pevačici

05.03.2022

09:34

5

Voditeljka kaže da pored svega što je rekla o Savićevoj, ipak sluša njene pesme i voli ih

Tanju Savić sam sahranila, bolje da se uhvatila za dalekovod, nego za mene: Jovana Jeremić žestoko o pevačici
Screenshot_6 - Copyright Printscreen YouTube/ Novo jutro

Rat između pevačice Tanje Savić i voditeljke Jovane Jeremić ne prestaje. Pošto je Savićeva otkrila pravi razlog svog odlaska iz emisije, voditeljka je oštro iznela svoj stav o njoj.

Kako je istakla, zbog snimaka koje ona poseduje, mnogim javnim ličnostima se ne piše dobro, ali među njima kaže nije Tanja i nju će ubuduće da brani.

M.M./ATAImages
Tanja Savić

 

- Neću da vadim snimke, trešće se kavez mnogima. Tanju ću da počnem da branim, toliko sam je sahranila ove nedelje, moram da počnem da je branim. Bolje da si se uhvatila za dalekovod, nego za mene, sad moram da te spržim. Ona ima dobre pesme, nisam ja kriva što ona mene ne razume. Glupa je kao noć, ja joj činim marketing - rekla je Jovana i dodala:

 

 

- Ona je uspela u muzici, ima nove pesme. Ona je jedna od retkih koja je uspela. Znam sve njene pesme. Ja nju branim kad je u pitanju muzika. Kada neko pecka ja sam nemilosrdna. Ja se uvek branim, i od muškaraca i od žena - zaključila je Jovana u Jutarnjem programu televizije Pink. 

Podsetimo, Jeremićeva je tokom nedelje urnisala Tanju, istakavši da je neobrazovana i neinteligentna. 

Printscreen YouTube/ Novo jutro
Jovana Jeremić

 

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić - kaže Jovana i dodaje da je Savićeva trebalo da iskoristi priliku koja joj je data gostovanjem u emisiji „Amidži šou“:

- To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji - rekla je Jovana ranije za „Srbiju Danas“. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike