Tanja Savić o napuštanju emisije zbog Jovane Jeremić: Najveći krivac je Ognjen Amidžić, mora da bira goste!

03.03.2022

10:31

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je posle dugo vremena potvrdila sumnje mnogih

Tanja Savić o napuštanju emisije zbog Jovane Jeremić: Najveći krivac je Ognjen Amidžić, mora da bira goste!
Tanja Savić - Copyright ATAImages/ M.M.

Pre izvesnog vremena nastao je pravi skandal kada je pevačica Tanja Savić bez reči napustila emisiju Ami Dži šou u kojoj je bila gost pored Ivice Dačića, Jovane Jeremić i Branimira Nestorovića. 

Mnogi su ppretpostavljali da se Tanja na ovaj neočekivani korak odlučila upravo zbog voditeljke Jovane Jeremić, sa kojom je pre toga imala konflikt, što je pevačica nakon duge ćutnje sada i potvrdila.

ATAImages/ M.M.
Tanja Savić

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - rekla je Tanja.

ATAImages/ M.M.
Tanja Savić

Ona se dotakla i emotivnog života.

- Mislim da je sve bila medijska želja da ja nađem srodnu dušu. Sada sam ojačala, pa mi je trebao muškarac s kakvim su me i povezivali. Dve godine sam sama, što se i vidi po meni. Niko se ne usuđuje da mi privuče pažnje. Žena sam koja je spremna na ljubav - rekla je pevačica brojnim medjskim ekipama sinoć pred svoj nastup u Beogradu.

Podsetimo, i sama Jovana se o ovome oglasila, odmah posle sporne emisije.

- Pa jeste se spasila. Spasila je sebe i nas od njene gluposti - istakla je voditeljka i dodala kako emisija nije ništa izgubila Tanjinim odlaskom.

Printscreen „Novo jutro" TV Pink
Jovana Jeremić

- Emisija je razvalila sa šerom. To je najgledanija emisija u ovoj sezoni "Amidži šoua". Dakle, Tanja nije bila osoba koja vuče šer. Šer smo vukli Nestor, Ivica i ja. Tanja je bila tu čisto da popuni prostor. Samoinicijativno je otišla i videli ste kao je Ognjen reagovao, kao da je neko potpuno nebitan otišao iz studija. Znači nije ona presudna za emisiju, zato smo i nastavili kao da se ništa nije dogodilo - istakla je tada Jeremićeva za medije.

Inače, sukob Tanje i  Jovane počeo je kada je voditeljka obelodanila njenu navodnu vezu sa političarem Draškom Stanivukovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike