Jovana Jeremić uzvratila Tanji Savić brutalnim uvredama: Ona je neobrazovana, nesigurna u sebe, neinteligentna!

03.03.2022

11:44

2

Autor: Marija Mitić

Voditeljka nije štedela pevačicu

Jovana Jeremić uzvratila Tanji Savić brutalnim uvredama: Ona je neobrazovana, nesigurna u sebe, neinteligentna!
Printscreen Youtube/ AmiG Show

Nakon što je Tanja Savić konačno priznala da je pre par meseci napustila emisiju Ami Dži šou jer je jedna od gošći bila i Jovana Jeremić, s kojom je u sukobu, oglasila i se i voditeljka koja nije štedela pevačicu.

Naime, Jovana je izrekla niz uvreda na Tanjin račun počev od toga da je "neinteligentna".

Printscreen „Novo jutro" TV Pink
Jovana Jeremić

- Nemoj samo da mi Tanja Savić priča o inteligenciji. Neko ko je pokazao da je životno neinteligentan i neškolovan, neobrazovan u svakom smislu, neko ko je nesiguran u sebe, ko izigrava dežurnu budalu po medijima, neko kome je najveći domet da ga povežu sa političarem. To je Tanja Savić. To je bila najgledanija emisija u sezoni, umesto da je iskoristila taj prostor koji joj je dat, ona je otišla jer nije mogla da istrpi dominaciju inteligentnih i školovanih ljudi u emisiji. Ja sam kraljica, i to je njen poraz - započela je Jovana vrlo oštro, a onda se osvrnula na to što je Savićeva istakla da je sa voditeljem imala dogovor o tome ko će se pored nje naći u emisiji.

- Ona nikakav dogovor nije imala, Ognjen ne pravi dogovore sa gostima, nego zove u emisiju i pravi dobar štimung u emisiji. Tanja, ako je navikla da pravi dogovore sa voditeljima da bi došla do izražaja u nekoj emisiji, onda ne treba da bude javna ličnost. Suma sumarum, o inteligenciji ne može da priča Tanja Savić, koja je svojim dosadašnjim životom, radom i izjavama pokazala da je glupa kao noć. Nije završila tri razreda osnovne škole, tako da meni o inteligenciji može da priča samo neko ko je inteligentniji i obrazovaniji od mene. Tanja je i glupa i neobrazovana - zaključila je Jovana za Srbiju Danas.

ATAImages/ M.M.
Tanja Savić

Podsetimo, nešto ranije Tanja Savić je obrazložila svoje razloge napuštanja emisije kada je okrivila voditelja Ognjena Amidžića koji je nije obavestio da će se u emisiji naći i Jovana.

- Tu je najveći krivac Ognjen Amidžić. Nikada to ne bih uradila da smo imali neki dogovor. Kada sam stigla tamo, ugledala sam Jovanu Jeremić. Nisam želela sa njom da sedim sa njom u istoj emisiji. Ona je osoba koja sebe hvali previše i dobija previše na medijskom prostoru. Odlika inteligentnih je da puste da ih neko drugi hvali, a ne da sami sebe hvale. Iznosila je neke stvari o meni. Ognjen, jednostavno, mora da bira goste - rekla je Tanja.

Inače, sukob Tanje i  Jovane počeo je kada je voditeljka obelodanila njenu navodnu vezu sa političarem Draškom Stanivukovićem.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti