Zoe presrećna zbog pobede prijateljice: Ovo je kosmička pravda za Konstraktu, došlo je i njenih pet minuta!

11.03.2022

15:58

3

Autor: Marija Mitić

Nekadašnja koleginica naše ovogodišnje evrovizijske predstavnice, iz grupe "Zemlje Gruva" otkrila je sve detalje o nihovom prijateljstvu

Zoe presrećna zbog pobede prijateljice: Ovo je kosmička pravda za Konstraktu, došlo je i njenih pet minuta!
dragana_ognjenovic_18092017_016 - Copyright ATAImages/ A.A.

Grupa "Zemlja Gruva" po prvi put je ove godine nastupila na "Pesmi za Evroviziju" raščlanjena, tačnije njihove obe nekadašnje pevačice - Zoe Kida i Konstrakta koja je odnela pobedu.

Zoe se prvi put publici predstavila kao solo izvođač i to sa pesmom "Bejbi" koja je pokupila simpatije publike. Ipak, Zoe odnosno Ana Radonjić kaže da je imala ogromnu tremu.

ATAImages/ A.A.
Zoe Kida sa voditeljima na Pesmi za Evroviziju

 - To je bio neverovatan fokus i imala sam užasnu tremu. Imala sam ogromnu odgovornost, veliki je stejdž, a ja prvi put sama. Imam utisak da sam mogla još 50 odsto sebe da dam. Generalno sam zadovoljna rezultatom, ali pre nastupa sam pomislila da ću pasti u nesvest, da ću sve zaboraviti. U glavi sam imala hiljadu i jedan scenario, ali kada sam otpevala - moglo je sve da se sruši i sebi sam govorila: Jes, jes, jes! – sa osmehom je iskreno priznala Zoe Kida.

– Od treme nisam mogla da kontrolišem neke završetke tokom pevanja i zato ne volim da slušam kako je sve zvučalo na Jutjubu. Nisam zadovoljna jer nije sve onako kako je trebalo da zvuči.

Ovo je kosmička pravda za Konstraktu!

ATAImages/ A.A.
Konstrakta

Kada je reč o njenoj prijateljici Konstrakti, Zoe kaže da je njena pobeda itekako zaslužena, kao i da ju je nakon proglašenja pobede zagrlila.

- Nas dve imamo jedan potpuno specijalan odnos. Mi smo usmerene bile jedna na drugu 20 godina, mi smo toliko glavnih životnih dešavanja prošle zajedno, tako da ja na sve ovo ne mogu da gledam kao drugi ljudi. Mnogo sam srećna zbog njenog uspeha i došlo je njenih pet minuta. Ovo je kosmička pravda za Konstru. Vređa me kada ljudi kažu da nikada nisu čuli za „Zemlju gruva“, za Konstraktu. Čula sam skoro i da je ona autsajder. To ne može. Konačno, nešto se desilo i drago mi je zbog toga – kazala je Zoe Kida u emisiji „Kec na jedanaest“, koja se potom osvrnula na svoje vizuelno izdanje na "Pesmi za Evroviziju" koje je mnoge neodoljivo podsetio na Silvanu Armenulić.

ATAImages/ A.A.
Zoe Kida

- Kako ko želi da me vidi, neka me tako doživi. Imala sam sliku u glavi tih Bondovih devojaka, taj glamur sam želela da donesem. Ali, ako nekoga podsećam na našu legendu Silvanu – biću Silvana – rekla je Zoe.

Poletela sam i ne stajem!

Zoe je napravila malu medijsku pauzu i to najviše zbog svojih ćerki, međutim, kako kaže, sada je uhvatila zalet i neće stati.

Printscreen TVK1
Zoe Kida

- Dobar razlog za pauzu su moje dve divne ćerkice, ali ja sam sada odlučila da na ovim krilima poletim i nema zaustavljanja! Sledeća stvar je da objavljujem pesmu „Žena dete“ i biće to posve drugačija pesma. Počeću da vas iznenađujem iz meseca u mesec – najavila je Zoe Kida kod Boška Jakovljevića.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike