Ona mu je favorit! Bugarski predstavnik na Evroviziji oduševljen Konstraktom: Glasaću za nju!

09.03.2022

16:15

0

Autor: Marija Mitić

Poznati roker Roni Romero komentarisao je srpsku umetnicu u superlativu

Ona mu je favorit! Bugarski predstavnik na Evroviziji oduševljen Konstraktom: Glasaću za nju!
prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0127 - Copyright ATAImages/ A.A.

Ana Đurić - Konstrakta, koja je prošlog vikenda izabrana da našu zemlju predstavlja na ovogodišnjem Eurosongu koji sledi, kao i njena pesma "In corpore sano" zaludele su region, ali i svet.

Posle brojnih pohvala koje stižu sa svih strana sveta, i ovogodišnji predstavnik Bugarske, pevač Roni Romero, ne krije da je oduševljen Konstraktom, te da je ona njegov favorit.

ATAImages/ Antonio Ahel
Konstrakta

Već nakon prvih taktova pesme, Roni je uzviknuo:

- Vau, ovo je tako iznenađujuće i različito! Ceo koncept, stihovi – sviđa mi se što je zakoračila na rizičan teren sa tolikom samouverenošću! U vreme kada se svi trude da liče na nekog, ovo je tako osvežavajuće! Pevačica je neverovatna!

Printscreen Youtube/ Maximum Rock Romania
Roni Romero

- Da ove godine gledam Evroviziju kao fan (a ne učesnik), sigurno bih glasao za Konstraktu! - rekao je roker, piše Kurir, koji je inače poreklom Čileanac, poznat po radu sa britanskim i američkim bendovima.

Romero je inače frontmen grupe Intelligent Music Project, a poznat je i po svom radu sa bendovima Rainbow, Vandenberg, CoreLeoni, Michael Schenker Group i The Ferrymen.

Podsetimo, Konstraktina pesma "In corpore sano" uveliko je u trendingu na Jutjubu u mnogim evropskim zemljama, dok poznate ličnosti ne kriju oduševljenje našom umetnicom. Samo nešto ranije je i slavna holivudska glumica, Zendeja u okviru svog Instagram storija podelila Geniusovu top listu najslušanijih pesama na kojoj se, između ostalih, nalazi upravo i "In corpore sano".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike