Verenik Britni Spirs želi da pomiri njenu sestru i nju: Očajan je zbog skandala!

26.01.2022

13:51

0

Pop zvezda je ljuta na komentare svoje mlađe sestre u javnoj molbi u poslednjem intervjuu, advokati žele sve da reše legalnim putem, a Ašgari pokušava da ih pomiri

Verenik Britni Spirs želi da pomiri njenu sestru i nju: Očajan je zbog skandala!
Britni Spirs i Sem Asgari Profimedia - Copyright Profimedia

Sem Ašgari, verenik Britni Spirs, pokušava da umanji sukob između pevačice i njene sestre Džejmi Lin Spirs, te se nada da će one pokušati da razgovaraju u privatnosti, a ne da vode rat preko društvenih mreža.

- Dok ružne reči, objave i komentari lete okolo po društvenim mrežama, Sem ih je pokušao naterati da popričaju i nadao se rešenju jer je sve preraslo u veliki skandal - tvrdi izvor.

Kako je dalje dodao, većina komunikacije između sestara odvija se upravo preko Sema.

- Džejmi Lin nema dobar odnos sa svojim sestrićima i oseća se odbačeno iz Britninog života - dodao je izvor.

Profimedia
 

Sve ovo je počelo nakon što je Džejmi Lin izdala javnu molbu svojoj sestri da je kontaktira zbog njihove svađe. Britni je optužila sestru da joj nije bila podrška tokom 13-ogodišnje borbe za starateljstvo.

Džejmi je u nedavnom intervjuu iznela svoje pritužbe i svoju poziciju u ugovoru za starateljstvo. Britni ju je tada nazvala ološem, a Džejmi se oglasila na društvenim mrežama i zatražila da joj se sestra javi.

Profimedia
 

- Britni, samo me nazovi, pokušala sam mnogo puta razgovarati s tobom i rešiti ovo privatno kako bi sestre trebalo, ali ti i dalje odlučuješ da sve radiš javno. U međuvremenu, molim te, prestani da pričaš da nisam bila tu za tebe ili da izmišljam stvari - izjavila je ona, pa nastavila:

- Srećna sam što mogu podeliti sa svima koliko sam te puta pokušala kontaktirati, podržati i pokušati da ti pomognem. Ovo je neugodno i mora prestati. Volim te.

Profimedia
 

Britni je tada svoju sestru nazvala "sebičnim malim derištem" te tvrdila da ju je Džejmi Lin mrzela dok su bila mlađe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike