Pogledajte kako izgleda bivši dečko Ane Ivanović: Njihovoj ljubavi je kumovao Đoković, a evo gde je on i šta radi sad (FOTO)

09.03.2022

22:39

1

Nekadašnja sportistkinja i Mark su se upoznali 2013. godine, ljubav je odmah planula, ali se isto tako i ugasila

Pogledajte kako izgleda bivši dečko Ane Ivanović: Njihovoj ljubavi je kumovao Đoković, a evo gde je on i šta radi sad (FOTO)
Copyright Ana Ivanović Profimedia

Proslavljena teniserka Ana Ivanović danas uživa u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom, a pre njega je volela Marka Stilitana, nekadašnjeg sportistu.

Stilitano se bavio tenisom, a njegovom upoznanju sa Ivanovićevom je kumovao srpski as Novak Đoković. Upoznali su se 2013. godine, odmah se zavoleli, ali iste godine je došlo i do kraha njihove veze.

Profimedia
Ana Ivanović, Bastijan Švanštajger

Danas je svako otišao na svoju stranu i otpočeo život sa novim emotivnim partnerima. Mark je promenio profesiju, sada je biznismen i oženio se ruskom manekenkom Ingom Kisiljevom sa kojom ima dete, dok Ana sa Bastijanom ima dvojicu sinova. 

 

 

Mark danas radi u jednoj kompaniji koja se bavi izgradnjom jahti i aviona i živi pravu porodičnu idilu sa svojom Ruskinjom. Njegovi koreni potiču iz bogate britanske porodice, ali veći deo života je proveo u Monte Karlu.

 

 

Danas se o Marku retko piše, a da je slab na Srpkinje govori i to što se šuškalo da je bio u vezi sa Plejbojevom zečicom Anastasijom Buđić.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike