Karleuša pokazala unutrašnjost svoje vile: Lampa sa nojevim perjem, mermer, Duškovi trofeji... (FOTO)

09.03.2022

15:52

2

Dnevna soba ima posebnu galanteriju i ukrase

Karleuša pokazala unutrašnjost svoje vile: Lampa sa nojevim perjem, mermer, Duškovi trofeji...  (FOTO)
jk_22052020_0013 - Copyright M. M./ATAImages

Jelena Karleuša prošetala je kamerom kroz svoju luksuznu vilu na Dedinju, koju je uredila očigledno do najsitnijih detalja.

Poznato je da ona voli skupocenu garderobu, obuću, letovanja pa tako ni za kuću ne štedi s obzirom na to da uživa u lepom. Iako su ukusi različiti, za neke možda kič, za druge enterijer sa puno stila, Jelena je nabavila i jedan naizgled vrlo luksuzan komad galanterije za dnevnu sobu u koji je uložila možda oko 4.000 evra.

Karleuša je pokazala delić dnevne sobe u sivo-bež nijansi, a dominira nesvakidašnja lampa. Ona je specijalno snimkom bacila akcenat na podnu lampu od nojevog perja u roze boji.

M. M./ATAImages
Jelena Karleuša ispred svoje vile na Dedinju

Ova fejk lampa može se naći na raznim sajtovima po ceni od oko 40 dolara, pa nije poznato koju Karleuša tačno ima. Takođe, prema snimcima koje je objavila, lampi ili menja mesto ili ima dve iste.

Idući dalje kroz kuću, ona je pokazala i dnevni boravak. Mermerni sto uklopila je sa stolicama u sivim tonovima, dok je zid dekorisan trofejima njenog supruga Duška Tošića, kao i brojnim drugim figurama i svećnjacima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike