Ovo mu Karleuša neće oprostiti! Đorđe David podržao Lukasa, a debelo potkačio JK: On bolje peva i ima više hitova! (VIDEO)

04.03.2022

21:29

0

Iako je nekad navijao za to da Jelena ide na Evroviziju, roker je sada promenio ploču i podržao kolegu s kojim je ona u svađi

Ovo mu Karleuša neće oprostiti! Đorđe David podržao Lukasa, a debelo potkačio JK: On bolje peva i ima više hitova! (VIDEO)
JK Aca Lukas Đorđe David - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović/D.B/ATA Images/Antonio Ahel

Đorđe David pojavio se kao gost na festivalu "Pesma za Evroviziju 22" i otpevao pesmu prošlogodišnjeg pobednika Damjana Davida iz grupe Maneskin, a onda posle toga šokirao izjavom o Jeleni Kalreuši.

Iako su šest godina sedeli zajedno u žiriju, te navijao za to da se ona pojavi na Eurosongu jednog dana ispred Srbije, sada je promenio stav. Međutim, to i nije toliko zapažajuće, koliko njegova izjava o tome da Aca Lukas "bolje peva od nje", kao i da ima "više hitova".

Profimedia
Jelena Karleuša

Iako podržava Lukasa što se prijavio, smatra da je tu mesto mladim pevačima, te najavio da su mu favoriti Sara Jovanović i Angellina.

Na pitanje da li će mu Lukas zameriti tu podršku drugim kolegama, David je za 24sedam rekao:

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

- Lukas je lud što se prijavio za Pesmu za Evroviziju 22, jer je ovo više takmičenje i prilika za mlade populacije. Ipak, voleo bih da on ode na Eurosong, jer nema konkurenciju, zvezda je a znam i da bi on voleo da mlađe kolege dobiju priliku da odu u Torino - kaže David i dodaje.

Pogledajte u video snimku ispod kako je Đorđe David isprozivao Jelenu Karleušu, a podržao Lukasa s kojim je ona u svađi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike