Jeleni je život obeležio broj tri, a upravo on je bio koban za njenu majku: Godišnjica smrti Divne Karleuše (FOTO)

03.03.2022

10:15

0

Autor: Marija Mitić

Novinarka i radijska voditeljka preminula je 3. marta 2019. godine od posledica kancera sa kojim je mesecima unazad vodila tešku bitku

Jeleni je život obeležio broj tri, a upravo on je bio koban za njenu majku: Godišnjica smrti Divne Karleuše (FOTO)
divna_sahrana_06032019_0067 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Novinarka i radijska voditeljka, Divna Karleuša, napustila nas je zauvek na današnji dan, pre tačno tri godine. 

Majka Jelene Karleuše preminula je 3. marta 2019. godine od posledica kancera sa kojim je mesecima unazad vodila tešku bitku.

Ovaj strašan gubitak slomio je Jelenu što se videlo i na sahrani, koja je usledila tri dana nakon što je preminula, po njenom izgledu. Na sahrani majke pojavila se sa potpuno kratkom kosom, što je tada zaprepastilo javnost, a kako je kasnije objasnila, njoj je mnogo ranije počela da opada kosa od stresa, zbog čega je u teškom trenutku odlučila da je potpuno iseče.

I danas, na ovaj bolan datum, Jelena se, razumljivo, prisetila majke, pa je na svom Instagram nalogu najpre objavila današnji datum, i broj tri, s obzirom da je toliko godina prošlo od kada Divna nije sa njom.

Printscreen Instagram/karleusastar
Objava Jelene Karleuše na Instagramu

Pevačica je potom i u široj objavi napisala: 

-Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa… - napisala je najpre pevačica, a zatim dodala:

- Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.) a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum…

I kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jelena Karleuša

Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško.)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike