Jelena Karleuša kao prava striptizeta: Razgolitila se, pa dozvolila i da je pipkaju! (FOTO)

06.03.2022

19:02

0

Pevačica je ovog puta bila provokativnija nego ikada

Jelena Karleuša kao prava striptizeta: Razgolitila se, pa dozvolila i da je pipkaju! (FOTO)
jelena karleusa (4) - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel, Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša se, posle skandala sa suprugom Duškom Tošićem, potpuno povukla iz medija, tačnije, sa njima nema nikakvu saradnju, pa čak i ako je ne pitaju o nemilom događaju.

Ona je nastavila sa nastupima, a na poslednjem koji je održala je izgledala veoma provokativno, toliko da bi neki rekli da je bila kao prava striptizeta.

Pevačica je nosila naočare, imala odevni komad preko glave, dok su njene grudi prekrivale samo tanke tračice i parče materijala preko bradavica.

Dole je nosila čarape, a sve vreme je bila uz publiku, kojoj je dozvolila čak i da je pipkaju.

Kako se može videti na jednom od snimaka sa nastupa, ona nije imala problem da se njiše ispred njih, te da im rado pokazuje svoje atribute.

Istini za volju, pevačica izgleda odlično i ima šta da pokaže, ali se čak ni onima koji je prate na društvenoj mreži Instagram ne sviđa kako se obukla.

U komentarima ispod njene objave su joj pisali kako je ovog puta stvarno preterala, te da tako ne treba da izgleda na sceni žena koja je majka. 

Svako, naravno, ima pravo na svoje mišljenje, a da li će Jelena nešto promeniti ili će se još više razgolititi, pokazaće vreme.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike