Hoćete na Evroviziju? To će da vas košta! Otkrivamo cene karata za sve tri večeri festivala, zavrteće vam se u glavi (FOTO)

08.03.2022

07:45

0

Ukoliko biste voleli da budete podrška Konstrakti, moraćete to debelo da platite

Hoćete na Evroviziju? To će da vas košta! Otkrivamo cene karata za sve tri večeri festivala, zavrteće vam se u glavi (FOTO)
eurosong profimedia-0618951743 copy - Copyright 24sedam/Profimedia

Protekle subote održano je finale festivala "Pesma za Evroviziju '22" na kom je pobednicom proglašena Konstrakta i njena numera "In corpore sano". 

Ona će nas predstavljati na "Evroviziji" koja će biti održana tri dana - 10. i 12. će biti dve polufinalne večeri, dok je za 14. maj zakazano veliko finale. Takmičenje će se održati u Torinu u Italiji, a ukoliko želite da odete tamo, to će vas koštati.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Na jednom od najpoznatijih sajtova za prodaju karata za razne događaje u Evropi, objavljene su cene karata podeljene za sve tri večeri.

Kada su polufinalne večeri u pitanju, tu se ništa ne razlikuje u ceni - najjeftinija karta koštala bi vas 385,29 evra, dok je najskuplja čak 699 evra. Razlika u ceni zavisi od toga gde biste voleli da sedite i koliko blizu bine da budete.

S druge strane, kada se bude održavalo finale, za njega ćete morati da iskeširate mnogo više. Cene karata takođe su podeljene po tome gde želite da budete u areni "Pala Alpitour", a kreću se od 610 evra pa sve do 998 evra!

Kako to obično biva, sigurno je da će skočiti i cene smeštaja u periodu dok se održava festival, pa kad se sabere to sa cenom avionske ili autobuske karte, onoga što ćete potrošiti na hranu plus džeparac, kao i najjeftinije karte za sve tri večeri takmičenja, sigurno je da bi vam bilo potrebno najmanje 3.000 evra!

Profimedia
 

Iako bi sigurno mnogi voleli da odu u Torino i da podrže našu predstavnicu na Evroviziji, nema sumnje da je malo onih koji bi dali taj novac. I šta ćemo sad?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike