Menadžer otkrio tajnu sa Evrovizije: Mariju je tada mučila neuzvraćena ljubav, molio sam je samo jedno

28.11.2021

21:37

0

Autor: Marija Mitić

Estradni menadžer Saša Mirković otkrio je da je Šerifovićeva u jednom trenutku nestala sa takmičenja za Pesmu Evrovizije 2007. godine, jer je imala krizni momenat

Menadžer otkrio tajnu sa Evrovizije: Mariju je tada mučila neuzvraćena ljubav, molio sam je samo jedno
marija s - Copyright Printscreen Youtube

Estradni menadžer Saša Mirković otkio je da je Marija Šerifović u jednom trenutku nestala sa takmičenja za Pesmu Evrovizije 2007. godine, jer je imala krizni momenat. 

Naime, pevačica je imala ljubavne probleme koji su je mučili, a menadžer joj je razgovorom pomogao da ih ih prebrodi.

- Nikada neću pričati o privatnim stvarima. Imala je neka pomešana osećanja, neuzvraćenu trenutnu ljubav. Obećao sam da ću da pomognem u rešavanju tih ljubavnih problema. Rekao sam joj da sam sve uradio što je do mene, a da je njeno samo da peva sa energijom kako treba. Onda smo pobedili. Pogledala me je i rekla: 'Znaš šta me muči?' Rekao sam da znam, ali da ćemo to rešiti u Beogradu, da ne dolazimo kao pu*anjci. Imali smo razgovor i onda je nastala čuvena fotografija u hodniku - ispričao je Mirković u "Sceniranju".

Printscreen KurirTv
 

Prema njegovim rečima, Šerifovićeva nije verovala u pobedu.

- Skočila je i zagrlila me. Nije verovala u pobedu. Ja joj nisam rekao da moramo da pobedimo, garantovao sam. Nisam rekao da je to njen uslov. Rekao sam da ću pomoći. Bukvalno sam sedeo i diktirao kako će koja zemlja da glasa, jer sam znao šta sam uradio - naveo je Mirković.

Estradni menadžer je objasnio kako je tekao put do pobede na Evroviziji. Imao je jasan plan i zanimljivu taktiku.

- Prvo smo napravili "Rukojle", pa je Marija plakala dok je pevala "Rukojle". Na Finskom to znači "Molitva". Treba izlomiti jezik dok se to otpeva. Time smo kupili nordijske zemlje. Svi ljudi na svetu se mole. Uradili smo i one pečatiće sa srcima - istakao je Mirković.

Printcreen Youtube/Eurivisionsongcontest
 

Marija Šerifović takmičila se 2007. godine u Helsinkiju na 52. Pesmi Evrovizije, kada je Srbija po prvi put kao nezavisna država učestvovala na najpoznatijoj muzičkoj evropskoj manifestaciji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike