Haos pred finale "Pesme za Evroviziju '22": Saša Mirković prekinuo probu Ace Lukasa!

05.03.2022

17:44

0

Menadžer se oglasio i rekao zašto je to uradio

Haos pred finale "Pesme za Evroviziju '22": Saša Mirković prekinuo probu Ace Lukasa!
luksa_kzn_01032022_0102 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Večeras se održava finale festivala "Pesma za Evroviziju '22" kada ćemo saznati ko će nas predstavljati u Torinu u maju ove godine. 

Neizvesnost je sve veća, a čini se da nikada više nije bilo favorita za pobedu. Aca Lukas važi za jednog od njih, a poslednjih dana bilo je raznih stvari u kojima je on bio akter, pa tako i na poslednjoj probi. Kako se navodi, Saša Mirković je prekinuo probu pevača!

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Naime, Saša je pobesneo jer se organizatori takmičenja nisu postarali da Aca Lukas i njegova ekipa dobiju sve što im je potrebno za poslednju probu pred sam početak takmičenja. On je organizatorima objasnio kako trebaju da se ponašaju prema Aci i celoj ekipi.

- Ovako izgleda kad ja dođem na probu i "posredim" ih malo. I razjasnim kako treba da se ponašaju prema Lukasu i celoj ekipi. Zaustavio sam probu i dok nisu sve upakovali kako sam hteo, nije moglo da počne - istakao je Mirković, piše Informer.

Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
 

Podsetimo Saša je izjavljivao da su njegovog pevača pokušali da sabotiraju.

- Aca Lukas nijednom nije bio u krupnom kadru, ugasili su mu svetlo na delu bine, devojke iz Torina su bile u mraku. Klavir mu je bio upaljen i mešao mu se ton sa matricom, mikforon je bio loše podešen i sve je bilo drugačije nego na probama - žalio se Mirković.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike