Haos u kladionicama pred finale „Pesme za Evroviziju“: Otkriveno ko ima najveće šanse za pobedu

05.03.2022

11:23

0

Prilikom određivanja koliku će kvotu imati izvođač zavisi od više faktora

Haos u kladionicama pred finale „Pesme za Evroviziju“: Otkriveno ko ima najveće šanse za pobedu
prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0274 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Posle dve polufinalne večeri, 18 učesnika je dobilo titulu finalista festivala „Pesme za Evroviziju“, koji će biti održan večeras 05. marta sa početkom u 21h, a u kladionicama se bije bitka ko će biti ovogodišnji predstavnik na Evrosongu u Torinu.

Prethodne večeri obeležili su kvalitetni nastupi i kompozicije, upečatljivi stajlinzi, ali i brojni skandali, radost i suze.

ATAImages/ A.A.
Zorja, Aca Lukas, Konstrakta

Priliku da se u što boljem svetlu pokažu u velikom finalu dobili su: Biber, Zorja Pajić, Lift, Aca Lukas, Konstrakta, Ivona, Angelinu, Marija Mikić, Ana Stanić, Tijana Dapčević, Orkestar Ace Sofronijevića, Zoe Kida, Zejna, Gift, Gramofondžije, Sara Jo, Naiva, Chegi i Braća bluz. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Drugo polufinalno veče Pesme za Evroviziju

Kao i svake godine kadionice su se bavile ovakvim vidom klađenja i nagađanja ko će pobediti, a prema tim procenama, Sara Jo, Zorja Pajić, Aca Lukas, Angelina, Marija Mikić imaju najviše šansi za večerašnju pobedu. 

Do nedavno je kvota za trijumf Sare Jo bila 1,55, a odmah za njom je bila Zorja, zatim Angellina, Marija Mikić, Tijana Dapčević, pa Ana Stanić. 

Nastup Ane Đurić, javnosti poznatija kao Konstrakta izazvao je veliku pažnju javnosti, te je i ona postala jedan od glavnih favorita za odlazak u Torino. 

Printscreen youtube/rts pesma za evroviziju
Konstrakta

Inače, prilikom određivanja koliku će kvotu imati izvođač zavisi od više faktora. Od toga koliko je njegova pesma popularna u trenutku objavljivanja, zatim mišljenja i kritike stručne javnosti, kao i toga koliku podršku ima pevač među publikom.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike