Šta povezuje Konstraktu i prošlogodišnju predstavnicu Ukrajine na „Evrosongu": Potez o kom se priča! (VIDEO)

05.03.2022

07:45

1

Neobičnim nastupima obe su privukle neverovatnu pažnju javnosti

Šta povezuje Konstraktu i prošlogodišnju predstavnicu Ukrajine na „Evrosongu": Potez o kom se priča! (VIDEO)
prvo_vece_pesma_evrovizija_03032022_0255 (2) - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljevic Profimedia

Čim se završilo prvo polufinale takmičenja za „Pesmu za Evroviziju", Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, našla se na „vrućoj listi" mnogih ljubitelja ovog šoua. Ona se sa pesmom „In Corpore Sano" plasirala u finale i te večeri će nastupati pod rednim brojem 18, a pojedinci kako zbog njenog specifičnog lika, tako i dela, duboko veruju da će možda baš ona predstavljati Srbiju na „Evrosongu". 

Nekadašnja „diva iz Zemlje Gruva" koja je po profesiji arhitekta, a po vokaciji pevačica i tekstopisac, nema koga nije omađijala - samo sedeći. Tokom izvedbe nekoliko je puta moćno pogledala u kameru, pa prala ruke, dok ju je tamošnja publika, kao i ona kod kuće, s punom pažnjom slušala kad je ponavljala da „umetnica mora biti zdrava". 

Tako je protekle godine bilo i kada se na sceni „Evrovizije" u Roterdamu pojavila Katerina Pavlenko iz grupe „Go_A" s pesmom „Shum". Niko nije mogao da prestane da gleda u nju. 

 

 

Osim što zbog boje kose i krhke građe prilično podsećaju jedna na drugu, Ana i Katerina uspele su da krajnje neobičnim nastupima dožive veliki uspeh u okviru ovog formata. A kako je Ukrajinka bila i predstavnica svoje zemlje - dosta je onih koji sumnjaju da će „ista sudina poslužiti i Konstraktu". 

Go_A, Profimedia
 

Domaća takmičarka, inače, pobrala je takve simpatije da na Jutjubu gotovo i nema negativnih komentara uz njenu pesmu. Sa druge strane, posle nastupa sastava „Go_A" nastajali su mimovi, izazovi s tom muzičkom podlogom na društvenim mrežama... 

Konstrakta, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pored i te kako unikatnih nastupa, ono što ove dve dame povezuje i krasi jesu gotovo i identične crte lica, kao i jak stav i prisustvo na sceni. Nisu izvodile nikakve vratolomije, a za „njihov glas se nadaleko čulo". 

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike