Dragana Džajić i Miloš Ivanović se od fatalnog susreta više nisu razdvajali: Ove je mesto na kom su sevnule varnice!

05.03.2022

08:25

2

Par je ljubav krunisao raskošnom svadbom u jednom prestoničkom hotelu. Naslednik Vid im je posebna, zajednička radost

Dragana Džajić i Miloš Ivanović se od fatalnog susreta više nisu razdvajali: Ove je mesto na kom su sevnule varnice!
dragana_dzajic_milos_ivanovic - Copyright Printscreen Instagram / draganadzajic_

Malo je bilo onih koji su se iznenadili pošto se pre nekoliko godina pojavila vest da su Dragana Džajić i Miloš Ivanović u vezi. Lepa Džajina ćerka i brat čuvene teniske zvezde Ane Ivanović odmah su „poneli titulu" jednog od najlepših parova sa domaće scene - mladi, atraktivni, naizgled savršeni jedno za drugo. 

Prema pričama izvora bliskih paru, Dragana i Miloš se od fatalnog susreta više nikada nisu ni razdvajali. Veliku ljubav su zatim krunisali brakom, te dobili i sina, kom su dali ime Vid. 

- ...Sličan se sličnom raduje. Miloš je predivan čovek i božanstven muž. Iz te ljubavi dobili smo sina... Uživam, jer smo se stvarno našli. Moji roditelji su 30 godina u braku i Miloševi roditelji su dugo u braku – pričala Dragana jednom prilikom u emisiji „Magazin In" i nije se tu zaustavljala. 

Otkrila je zatim gde su sevnule prve varnice između nje i njenog izabranika. 

 

 

– Mi smo se upoznali kasno, ali naše porodice su se družile. Moj otac je s njegovim dedom bio dobar prijatelj, a Miloša sam upoznala preko našeg prijatelja u teretani – rekla je voditeljki pomenute emisije. 

Inače, Džajićeva nije skrivala da su za sina i te kako morali da se izbore. 

– Mnogo puta dobijala sam „ne“ kao odgovor na pitanje mogu li da ostanem u drugom stanju. Ipak, duboko sam verovala da ću se ostvariti u ulozi majke. Dokazala sam sebi, pre svega, da čovek može mnogo toga ako je borac i ako ima unutrašnju stabilnost na kojoj se zasniva poverenje u sebe – iskrena je bila u razgovoru za „Story" ona, koja sada maksimalno uživa u ulozi majke.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike