Dragana Džajić otvoreno o braku sa Milošem: Tuga je slabija kada ima ko da vas razume

07.06.2021

12:20 >> 12:21

0

Autor: Marija Mitić

Mladom bračnom paru uzori su njihovi roditelji

Dragana Džajić otvoreno o braku sa Milošem: Tuga je slabija kada ima ko da vas razume
Copyright A.A./ ATAImages

Dragana Džajić uživa u porodičnoj idili sa suprugom Milošem Ivanovićem, koju je u januaru prošle godine upotpunio dolazak sina Vida.

Dragana je otkrila recepte za srećan brak i istakla da u braku fukncioniše po uzoru na svoje roditelje.

– Miloš i ja lepo funkcionišemo, imamo ista interesovanja, dobro se poznajemo. Prioritet nam je dete koje podjednako volimo i cilj nam je da izvedemo dete na pravi put. Volimo se i želimo da ta ljubav traje kao i brak naših roditelja.

– Pored ljubavi mora biti prisutno i poštovanje partnera, mora postojati kompromis. Život donosi i lepe i ružne momente i duboko verujem da se uz pravog partnera sve lakše izgura. Sreća je veća kad imate s kim da je podelite, tuga je slabija kada ima ko da vas razume.

Ćerka slavnog fudbalera otkriva da ume impulsivno da odreaguje, međutim, suprug je njoj sušta suprotnost pa uspevaju da balansiraju.

– Umem ishitreno da reagujem i tada svašta kažem, ali moj suprug je sušta suprotnost, on to prećuti. Međutim, vremenom i ja sazrevam tako da umem da se iskontrolišem i odaberem trenutak kada ću nešto reći. Vremenom se sve to izniveliše – kaže Dragana za Alo.

Od malenog sina Vida, Dragana se ne odvaja često jer joj, kako kaže, tada previše nedostaje.

– Jako mi teško pada kada smo odvojeni. Kako izađem iz kuće on mi nedostaje i jedva čekam da se vratim. Najlepša stvar na svetu je biti majka i uživam u svakom trenutku sa njim.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike