Dušan Svilar u trci za Evroviziju! Bajaga mu pisao pesmu, a pomenuo je sukob koji je i sam imao sa Lukasom! (VIDEO)

04.03.2022

20:39

0

Posle dve godine, pevač se pojavio pred novinarima u Košutnjaku na muzičkom festivalu

Dušan Svilar u trci za Evroviziju! Bajaga mu pisao pesmu, a pomenuo je sukob koji je i sam imao sa Lukasom! (VIDEO)
Dušan Svilar - Copyright 24sedam/D.B.

Dušan Svilar dugo se nije pojavljivao u javnosti, sve do večeras kada će nastupiti na "Pesmi za Evroviziju '22", s numerom "Samo ne reci da voliš" koju je napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

- Očekujem lepu atmosferu, radujem se što se vraćam posle dve godine na festival. Drago mi je što sam se družio ovih dana sa kolegama koje nisam dugo video - kaže Dušan, odgovorivši neodređeno da li očekuje i da prođe u finale.

24sedam/D.B.
Dušan Svilar

Kako tokom festivala sarađuje sa Bajagom, koji je dospeo u centar skadala sa Acom Lukasom, kratko je komentarisao šta misli o svemu.

- Mislim da nije bilo sukoba, ali nisam bio prisutan, pa ne mogu ništa da kažem - kaže Svilar i dodaje da smatra da Pesma za Evroviziju nije nameštena. On se, zatim, osvrnuo i na svađu sa koju ej i sam imao sa Lukasom svojevremeno, dok je pevač bio u žiriju "Zvezda Granda".

Printscreen RTS ,,Pesma za Evroviziju"
Aca Lukas

 

- Lukas i ja smo još ranije imali, pre 15 godina, nesuglasice. Ali smo to rešili. Civilizovani smo ljudi, ja poštujem njega i on mene - istakao je pevač.

Šta je još Svilar rekao novinarima pred nastup, šta planira u karijeri i s kim se čuje od kolega, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike