Kako je Ila u stvari upoznao Ša? Reper jedno nikada neće zaboraviti: Bio mi je fan, pa su nas sestre spojile!

28.02.2022

21:40

0

Devedesetih, sastav „Sha-Ila" bio je jedan od najtraženijih i dvojac je uživao zajedno tokom raznih gostovanja, nastupa...

Kako je Ila u stvari upoznao Ša? Reper jedno nikada neće zaboraviti: Bio mi je fan, pa su nas sestre spojile!
prslook_band_23012020_0042 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Gostujući u jednoj emisiji, reper i sin pokojnog Minimaksa, Vladimir Ilić Ila, prisetio se trenutka kada je upoznao nekadašnjeg kolegu iz sastava „Sha-Ila", Nenada Aleksića, zvanog Ša. Kao dvojac, narodski rečeno, devedesetih su i te kako harali scenom, međutim, nisu i opstali kao grupa.

Prema Ilinim rečima, Ša je isprva bio njegov fan, toliko mlad da su ga zvali „mali Neša". Pošto su ih sestre spojile, što je malo poznato, zakoračili su u čitavu avanturu, koja se i danas dobro pamti, pre svega zbog uspeha koji su postigli.

„Nije mogao da izdrži taj pritisak"

- Tada sam gradio istoriju, nisam ni bio svestan. On je bio moj fan, želeo je da me prati. Imao sam 18 godina, kao imao sam fanove, znaš šta je to... Upoznali smo se preko naših sestara, krenuli smo da se družimo.

Nenad Aleksić Ša ATAImages/Antonio Ahel
 

- U to vreme, razlika od tri godine je bila velika, zvali smo ga mali Neša - počeo je Vladimir u emisiji „Pitam za druga" pa nastavio o tome kako je, po njegovom mišljenju, nešto kasnije došlo i do razlaza.

- Izdao sam drugi album, zvao sam ga da me prati, a kada je bio treći album, imao sam ideju da to odradimo zajedno. Tako je i nastalo, „Šaila", ja sam Ila, on je Neša, pa kad se spoji, tako je ispalo. Gostovali smo svuda, ali nije mogao da izdrži taj pritisak, što se i sada vidi. Ja sam imao potporu od oca koji je bio javna ličnost... On nije iz javnog sveta i nije znao da se nosi sa tim - rekao je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike