Aca Lukas na ivici da odustane od Pesme za Evroviziju! Oglasio se pevačev tim, imaju jedan uslov za Javni servis

02.03.2022

18:16

1

Autor: Marija Mitić

Saopštenje za javnost i obaveštenje za Javni servis, prenosimo u celosti

Aca Lukas na ivici da odustane od Pesme za Evroviziju! Oglasio se pevačev tim, imaju jedan uslov za Javni servis
luksa_kzn_01032022_0102 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon brojnih nesuglasica između Aleksandra Vuksanovića odnosno njegovog tima za Pesmu za Evroviziju, koji predvodi producent Saša Mirković i RTS-a, njihov tim izdao je saopštenje za javnost kojim stavlja tačku na razne insinuacije.

Naime, u zvaničnom saopštenju za medije i obaveštenju za RTS, tim Ace Lukasa i Saše Mirkovića još jednom je izrekao odluku da Lukas neće nastupiti na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju ukoliko članovi žirija ne budu javno otkriveni do sutra, 3. marta, tačno u podne.

ATAImages/ Antonio Ahel
Saša Mirković

Saopštenje za javnost pomenutog tima, i kako kažu, obaveštenje za RTS, prenosimo u celosti.

- Poštovani nasamareni gledaoci izbora za Pesmu za Evroviziju, kao neko ko zna apsolutno sva pravila Eurosonga, organizator Beovizije i poznavalac svih muzičkih takmičenja, dužan sam da vam se obratim. 

Prvo želim da vam se izvinim na svim medijskim hajkama usmrenim ka gospodinu Lukasu i meni. Nismo miljenici menadžmenta Javnog servisa. 

Kako je njihova parola - "Vaše pravo da znate sve", molim poslednji put organizatore ove manifestacije da objave članove žirija. Pitam se čega se boje?! Ako misle da je lobiranje i manipulacija neophodna za najveću zvezdu na Balkanu uveravam ih/vas da to nije ni potrebno, a ni moguće. 

Žao mi je sto je čelnicima RTS-a to razlog ovakve nepravde. Ipak, polaze od sebe pa im pravdam ali ne dozvoljavam manipulaciju građana. 


I za kraj, u koliko se članovi žirija ne objave do sutra u podne, Aleksandar Vuksanović neće nastupati na ovom takmičenju. 

Podsetimo, tim Ace Lukasa juče je održao konferenciju za medije ovim povodom, a sve detalje pogledajte u sledećim video prilozima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike