Kapetan Dragan šokirao detaljima braka sa ćerkom pokojnog Bojovića: „Ja sam se u stvari udao, nisam se oženio!"

02.03.2022

16:35

4

Nekadašnji komandant specijalne vojne jedinice „Knindže" svakako uživa sa Marijom, ali, kako objašnjava, u njenoj kući...

Kapetan Dragan šokirao detaljima braka sa ćerkom pokojnog Bojovića: „Ja sam se u stvari udao, nisam se oženio!"
fond_kapetan_dragan_17092020_0005 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Dragan Vasiljković, nekadašnji komandant specijalne vojne jedinice „Knindže", zavetovao se još protekle godine ćerki pokojnog Vuka Bojovića na večnu ljubav.

Poznatiji kao Kapetan Dragan, sa Marijom, koja je mlađa od njega nešto više od dve decenije i naslednica je njegovog nekadašnjeg vrlo dobrog prijatelja, maksimalno uživa u mirnoj luci. Međutim, kako sada kaže - nije se u stvari oženio, već „udao, pošto žive u njenoj kući".

- Nisam se ja oženio Marijom, već sam se udao i živimo nakon venčanja u njenoj kući - izjavio je Dragan za „Kurir", pošto je za iste medije objasnio da su dvogodišnju vezu i krunisali brakom.

Sve je u najboljem redu

- Savršeno nam je. To je naša mirna luka. Sve je lepo, smireno, preciznije, sve je u najboljem redu. Marija je predivna supruga - rekao je bio on.

Podsećanja radi, on je u sada već poznatom stilu i ranije pričao o Mariji, odnosno razlici u godinama, koja im - nije nikakva prepreka.

- Kad sam izašao iz zarobljeništva, Vuk i ja smo bili nerazdvojni, a i njegova ćerka je bila tu uz mene. Jednostavno se desila ljubav, neke stvari ne možete rečima da objasnite - istakao je on, pišu pomenuti mediji, a s obzirom na to da je od supruge stariji 24 godine, on i te kako „ima plan za zajedničku budućnost".

Kapetan Dragan ATAImages/Antonio Ahel
 

- Kad Marija jednog dana ostari i umre, ja ću naći mlađu i meni će da ostane kompletna imovina. To mi je plan. Odmah ću da nađem neku zanosnu mladu i ima da uživam - našalio se on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike