Još nisam upoznao prijatelje! Lukas prvi put o svadbi svog sina: Bolje da mu ja ne dajem savete! (VIDEO)

03.03.2022

07:00

0

Autor: Marija Mitić

Pevač je za 24sedam govorio o zvanicama, bendu koji će svirati na veselju, poklonu koji je pripremio za Lazara i Anu i mnogim drugim pikanterijama

Još nisam upoznao prijatelje! Lukas prvi put o svadbi svog sina: Bolje da mu ja ne dajem savete! (VIDEO)
Aca Lukasa - Copyright Printscreen „Amidži šou"

Aca Lukas u nedelju, 6. marta, ženi sina Lazara, o čemu je najpre govorio za 24sedam. Lazar će nakon dugogodišnje veze stati na ludi kamen sa svojom izabranicom Anom Stajić, a Vuksanović je sada progovorio o detaljima svadbenog veselja, te kako mu se dopadaju snaja i njena porodica.

Instagram printscreen/vuk.lazar
Sin Ace Lukasa sa devojkom

- Uzbuđen sam zbog sinovljeve svadbe i srećan, kako da ne budem. Nema roditelja koji nije srećan kada ženi sina. Ipak, to nije moja svadba nego njegova, više je on uzbuđen, naravno (smeh). I u ovom periodu sam ja više uzbuđen zbog Pesme za Evroviziju, iskreno, nego zbog svadbe - kaže nam Aca i dodaje šta je savetovao sina koji za par dana prvi put stupa u bračne vode.

 - Ništa ga specijalno nisam savetovao, to je njegov život, ja samo mogu da ga podržim. Bolje da mu ja ne dajem savete, neka sve radi sam, kao što sam i ja - kaže nam Aca, koji iza sebe ima tri braka i otkriva da još uvek nije upoznao prijatelje, roditelje snaje Ane.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

- Dobro se slažem sa snajkom - kaže Aca zamišljeno, pa dodaje:

- Ma ne viđam se ja ni sa sinom, a kamoli sa snajkom. Čujemo se telefonom ako nešto treba i tako. A sa prijateljima se još nisam upoznao, ja sam totalno van klišea.

- Što se tiče svadbe biće lepo, biće dobre muzike. Pevaće moje kolege koje poštujem. Verovatno ću i ja pevati, neću baš praviti koncert kada ženim sina, kao neke moje kolege što rade na rođendanima i svadbama svoje dece. Neću zvati goste po popularnosti i čuvenju već zovem prijatelje. A, ako neko bude želeo nešto da otpeva, moći će, naravno - zaključio je folker.

Ko će se na svadbenom veselju Lazara Vuksanovića naći od zvanica, šta će mu otac darivati, kao i koju će mu pesmu otpevati za prvi ples i još mnogo toga, pogledajte u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike