Goca Božinovska na nastupu zamalo izbegla metak: Pogodio je gosta koji je umro pred mojim očima!

28.02.2022

15:34

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica kaže da je toliko toga neorijatnog doživela, da može i knjigu da napiše

Goca Božinovska na nastupu zamalo izbegla metak: Pogodio je gosta koji je umro pred mojim očima!
Goca Božinovska - Copyright Printscreen KurirTv

Goca Božinovska u svojoj karijeri je nebrojano puta prisustvovala raznim incidentima i neprijatnim situacijama koji su se odvijali na nastupima. Ona je otkrila i da je jednom na svirci preživela pravu dramu, kada je zamalo izbegla metak, a koji je međutim, nažalost pred njenim očima usmrtio gosta lokala u kojem je nastupala, u Parizu.

- Jaoj, bilo je naravno takvih situacija, mene tokom života i karijere ništa nije zaobišlo. Sve što neko može da vidi samo na filmu, e to se meni dešava. I pucnjava i tuča sam se nagledala, ma svega i svačega - počela je jednom ranije priču Goca, pa do detalja šta se zapravo desilo te kobne, dramatične noći.

Antonio Ahel/ATAImages
Goca Božinovska

- Nije pored glave, ali desilo se u Parizu u jednom restoranu da su ubili momka. Metak je proleteo pored mojih očiju i čovek je pao mrtav dok sam ja pevala. To je bilo baš davno. Ljudi su počeli da beže, a ja sam zbunjeno stajala pored njega sa mikrofonom u ruci. Poslednja sam izašla. On je odmah umro, tu baš ispred mene. Ma, svašta se meni dešavalo u životu! O tome što sam ja proživela knjiga može da se napiše - rekla je svojevremeno za Svet Goca Božinovska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike