Božinovska otkrila detalje zdravstvenog stanja Bogdana Rodića: Nije lako, na posmatranju je

27.02.2022

13:14

1

Autor: Marija Mitić

Otac Cecine, ali i Gocine snaje, Bogdane i Bojane, doživeo je nezgodu 19. februara, kada su ga, na imanju u Titelu izgazili pobesneli konji

Božinovska otkrila detalje zdravstvenog stanja Bogdana Rodića: Nije lako, na posmatranju je
Danijela i Bogdan Rodić - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Otac Bojane, Bogdane i Nataše Rodić, Bogdan, doživeo je nezgodu 19. februara, kada su ga, na imanju u Titelu izgazili pobesneli konji. Prijatelju Goce Božinovske i Cece Ražnatović, tom prilikom je pukla čeona kost, a on je od tada u bolnici.

Goca Božinovska okriva da nije posetila Bogdana, ali da se on bolje oseća iako je još uvek na posmatranju.

- Nije lako, glava je u pitanju, ali srećom za sada neće biti nikakve operacije. Na posmatranju je i analizama, prate ga već nedelju dana i ostaće koliko god bude potrebno. Nije naivna povreda, ali srećom sve će to dobro biti. Normalno je da su se i ćerke uplašile, sve tri su odmah odletele kod majke Danijele i babe Jevrosime u Titel. Nije lako, pet žena samih u kući, jer se i Veljko vratio kod Cece u grad. Rekla sam Mirku odmah, ja ću da čuvam unuka, a on neka ide da im bude pri ruci ako nešto zatreba, ipak nije isto kada imaš i mušku ruku u kući. Sad su se i oni malo smirili, jer su uspeli i sa prijateljem da se čuju telefonom – objasnila je Goca za Svet i nastavila:

Antonio Ahel/ATAIMages
Bogdan Rodić

- Ja nisam išla, šta ću još i ja tamo da im samo pravim gužvu. Ja brinem o mom unuku. Naravno ići ću da posetim prijatelja kada se vrati kući i kada bude u stanju da prima posete i da razgovara sa ljudima. Sigurno mu sada nije ni do čega, i on jedva čeka da dođe kući. Na svu tu muku koja ga je snašla, on je čovek radoholik, navikao od jutra do mraka da radi, to ležanje će ga sada ubiti – rekla je pevačica.

Printscreen KurirTv
Goca Božinovska

Podsetimo, prošlog vikenda desio se ovaj nemili događaj, kada su detalji procurili u javnost.

- Bogdan je s radnikom išao da upregne dva konja. U jednom trenutku Rodić je zaposlenom dao da pridrži kanap kako bi namestio samar, ali se životinja uznemirila i otrgla od radnika. On se uplašio i pustio konopac, nakon čega su zaprežna kola krenula i oborila Bogdana.

- Kada je odvezivao konja od zaprege, konj se prepao, skočio na Bogdana, prešao preko celog tela i glave. Pukla mu je čeona kost. U dobro je životnom stanju i nije životno ugrožen. Nije operisan. Na posmatranju je u bolnici, jer se radi o težim povredama. Prima terapiju. Sve je pod kontrolom  - ispričao je izvor ranije za domaće medije.

 Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike