„Goco, sluša te snaja" Pevačica otvoreno o prevari, ni pet para ne daje šta misle ljudi: Napravila cirkus usred emisije!

26.02.2022

17:31

0

Božinovska smatra kako „u današnje vreme muškarac ne može biti veran"...

„Goco, sluša te snaja" Pevačica otvoreno o prevari, ni pet para ne daje šta misle ljudi: Napravila cirkus usred emisije!
Goca Božinovska - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o prevarama, Goca Božinovska je kao gošća svakako „podigla temperaturu" u studiju jedne emisije, istakavši da danas „i ne postoji muškarac koji je veran svojoj ženi".

- Znam da jednu moju drugaricu muž vara i znam njegovu ljubavnicu godinama. Mi sedimo jednom kao žene, ali moram da ti kažem da su žene mnogo glupe. I, ona se kune ispred mene i kaže da je muž nikada u životu nije prevario. Ja je gledam i kažem da li je moguće da neko stavrno misli da u današnje vreme muškarac može biti veran. Postoje ovi mladići, pa prva strast, pa prva ljubav. Kad se rodi dete to je gotovo... - ispričala je pevačica u „Magazinu In", pa izmamila i reakciju voditeljke.

- Čekaj, Goco, sluša te snaja - rekla joj je Sanja Marinković, na šta se Goca nadovezala s tvrdnjom da njen naslednik, pak, tako nešto zasigurno nije uradio.

Goca Božinovska sa sinom Mirkom Šijanom ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Ja sam sada sigurna da moj Mirko ne bi prevario Bojanu. Nikad se ne zna, idu godine, niko nikoga nije prevario na početku - izjavila je, na šta se Slađa Trajković brzo nadovezala.

- Nije trebalo ovo da pričaš, ubiće nas deca.

- Ali ako muškarac vara, onda izvoli, lutko moja, imaš svoju svekrvu koja će da te prikriva. Ja sam savremena svekrva - dodala je Božinovska.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike