Glumica objavila da je trudna, pa iskopirala Rijanu: Komentari ne prestaju! (FOTO)

16.02.2022

07:00

0

Odlučila se na hrabar korak, a da li se pokajala?

Glumica objavila da je trudna, pa iskopirala Rijanu: Komentari ne prestaju! (FOTO)
profimedia-0662313433 - Copyright Profimedia

Glumica Šej Mičel, poznata domaćoj publici iz serije "Slatke male lažljivice" objavila je protekle nedelje na svom nalogu na Instagramu da je u drugom stanju.

Njen partner i ona čekaju drugo dete, a kako važi za ženu od stila, svi su čekali da vide kako će izgledati u drugoj trudnoći, s obzirom na to da je bila nepogrešiva kada je bila trudna sa prvim detetom.

Međutim, tu već nastaje problem. Ona se pojavila na Drejkovoj žurki noseći farmerke sa niskim strukom, beli top i jaknu u boji pantalona. Ceo autfit je začinila velikim ogrlicama i torbom. No, mnogima se jedno nije svidelo - iskopirala je Rijanu.

Profimedia
 

Očigledno je da se odeća za trudnice menja i evoluira, ali niko nije očekivao da će sve poznate dame šetati svoje trudničke stomačiće bez ičega na njima.

Otkako je objavila da je trudna, Rijana se uvek u javnosti pojavljuje ponosno pokazujući svoj goli, trudnički stomak, a očigledno je Šej krenula njenim putem.

Iako svako može sa svojim životom da radi šta želi, oblači se kako voli i nosi ono što im prija, u komentarima na društvenim mrežama su podeljeni prema Šej.

Jedni je podržavaju, dok je drugi prozivaju da je preterala i da ne treba da kopira slavnu pevačicu.

Profiemdia
 

Bilo kako bilo, Šej očigledno uživa u trudnoći, a da li će se ovaj trend nastaviti kod poznatih dama, ostaje da se vidi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike