Ko je prebijena pevačica Marina Radosavljević? Više puta bila u "Zvezdama Granda", a evo zašto je JK vikala na nju (VIDEO)

28.02.2022

10:33

0

Autor: Marija Mitić

Maky je izdala i pesmu za Grand produkciju prošle godine, nastavila je da nastupa, a sinoć je brutalno pretučena

Ko je prebijena pevačica Marina Radosavljević? Više puta bila u "Zvezdama Granda", a evo zašto je JK vikala na nju (VIDEO)
nalovna - Copyright Printscreen Youtube/ Zvezdegrandaofficial

U medijima je ovoga jutra kao bomba odjeknula vest da je sinoć, ispred lokala u Vrnjačkoj banji gde je trebalo da održi nastup, prebijena pevačica Marina Maky Radosavljević i nekadašnja učesnica "Zvezda Granda".

Marina se već dugi niz godina bavi pevanjem, a široj javnosti je postala poznata po višestrukom učešću u takmičenju "Zvezde Granda".

Naime, Marina se prvi put u javnosti pojavila 2013. godine u pomenutom šou programu, da bi potom u istom učestvovala 2016. a onda i 2020. i 2021. godine.

Uglavnom se predstavljala narodnim pesmama, a često je izvodila numere Ane Bekute, Snežane Đurišić, Lepe Brene i drugih.

U prošlogodišnjoj sezoni "Zvezda Granda", Marina je ispala iz takmičenja neposredno pred finale, a iste godine je izdala i singl "Plači mala" za Grand produkciju.

U jednoj od emisija iz 2021. godine, Jelena Karleuša se grohotom nasmejala kada je Ana Bekuta konstatovala da bi Marina mogla doći do finala, a onda joj je brutalno poručila:

- Marina, zašto ti nisam dala glas... Uopšte nije problem u tvom pevanju, ali šta devojko sa tobom nije u redu? Zar ti u startu Maky, sa Y, ne zvuči već da nešto nije u redu? Pogledaj kako si se obukla! Imaš li Instagram, pratiš li mene? Pitaj, traži savet i na sve to ove dve pesme! To je šund - vikala je Jelena.

Podsetimo, Marina Maky Radosavljević oglasila se danas za 24sedam i ispričala detalje sinoćnjeg napada.

Marina je, naime, stigla oko 19:30 ispred lokala u kojem je trebalo da nastupi u Vrnjačkoj banji gde i živi, a onda je primetila dva sumnjiva momka. Iako je u prvi mah pomislila da su slučajni prolaznici, nešto joj je bilo sumnjivo, a onda su joj i prišli, bacili suzavac i počeli mučki da je tuku!

Za sada javnosti nepoznati momci su preko lica imali hirurške maske, pa tako Marina nije mogla da im vidi lice, a kako kaže bili su obučeni u široke, crne jakne. 

Instagram printscreen/marina.radosavljevic.maky
Marinine povrede nakon prebijanja

- Oni su bacili suzavac na mene, u kraju gde nema nikoga u to vreme, ni prolaznika, a najverovatnije ni kamera. Preplašena sam, plašim se za svoju bezbednost. Nikad nisam imala bilo kakav sukob sa nekim, a kamoli ove vrste. Nemam ideju ko bi mogao da naloži ovako nešto, a sigurna sam da je to u pitanju. Da sam nekome smetala, zbog čega ne znam... Pada mi na pamet jedino neka vrsta ljubomore kao motiv - kazala nam je Marina između ostalog i istakla koliko se oseća nebezbedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike