Zet Jasne Šekarić usred skandala doživeo moždani udar? Brat di-džeja iz Egipta očajan: Otkrio Sajedovu poslednju želju!

26.02.2022

18:50

3

Abubakr je završio na intenzivnoj nezi, a prethodno, istakao je da želi da vidi svoje dete i ženu makar pred smrt...

Zet Jasne Šekarić usred skandala doživeo moždani udar? Brat di-džeja iz Egipta očajan: Otkrio Sajedovu poslednju želju!
Jasna Šekarić - Copyright ATAImages/ Stefan Tomašević Instagram/Mado King

Usred velike drame u porodici sportistkinje Jasne Šekarić, zbog odnosa njene ćerke Lee i di-džeja iz Egipta koji tvrdi da mu je ona oduzela ćerku, oglasio se njegov brat pa za domaće medije ispričao kako je Sajed Abubakr prethodnog dana završio na intenzivnoj nezi.

Prema daljim navodima, on je doživeo moždani udar, a prethodno - zatražio je od porodice, konkretno od tog svog brata, da „prenese Lei da želi da je vidi možda i poslednji put u svom životu".

- Moj brat mi je rekao da ispričam vama šta, ako mu se nešto desi. Moj brat je završio juče na intezivnoj nezi, zbog moždanog udara. Rekao mi je da ima poslednju želju da prenesem za njegovu suprugu Leu, da njen muž i otac njenog deteta želi da je vidi pre smrti poslednji put u njegovom životu...

Instagram screenshot / mado_king.2022
 

- Vi znate da je Lea mog brata blokirala i vi ste mu jedina nada da ova poruka bude dostavljena do Lee - počeo je Sajedov brat za „Republiku.rs", pa priložio i fotografije, navodno nastale u bolnici, kao i izvesne lekarske izveštaje kao dokaz da govori istinu.

Ekipa 24sedam kontaktirala je Leu Šekarić povodom ovih navoda, međutim, brzo je spustila slušalicu, čim je čula da su mediji u pitanju.

Podsetimo, Egipćanin Sajed Abubakr, tamo daleko poznatiji kao Mado King, optužio je Šekarićevu da je protivzakonito ostala u Srbiji s njihovom ćerkom, sa sumnjom da joj je u svemu pomogla poznata majka. Povodom tvrdnji da je od njih tražio 75.000 evra kako bi se odrekao svog deteta, te i onih da ga je Leina porodica finansirala, nedavno je izjavio, a prenosili su domaći mediji:

- Poslali su mi pre neki dan vesti iz srpskih medija da je Lea izjavila da sam tražio 75.000 evra da se odreknem svih zakonom zagarantovanih prava kada je dete u pitanju. To što ona radi je strašno, to je sve velika laž. Ja tako nešto nikad nisam rekao. Rekao sam joj da mi pošalje tih 75.000 evra jer sam za godinu i po dana potrošio taj novac na nju. Zbog nje sam izgubio svoju kompaniju za animaciju i zabavu i sav moj novac.

Prema daljim napisima, nije se tu i zaustavio.

 

 

- Sve sam uradio zbog nje, potrošio sam sav novac iz banke na nju i ostao u minusu. Tražio sam joj da mi vrati novac, a ako neće da mi vrati te pare, ja ću doći u Srbiju da vidim moju ćerku. To je sve. Neka me blokira, nek radi šta hoće, ali ja želim svoj novac nazad. Nek ostanu gde hoće, ali neka mi vrate moj novac kako bih mogao da dolazim da viđam moju ćerku. Imam dokaze za sve što pričam - dodao je on, a pisao „Kurir".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike